Sport » Kézilabda

Válogatott hálóőrt kapott a Székelyudvarhelyi KC

Kivették részüket a román győzelemből a Székelyudvarhelyi KC-játékosok. Az ezüstérmes klub időközben megegyezett a nemzeti együttes hálóőrével.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezi_2011_12/szkc_haslum_2011_dec3
Kezi_2011_12/szkc_haslum_2011_dec3
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. január 12., 13:07
0 hozzászólás. 

A szerda esti találkozó előtt került aláírás Ionuţ Ciobanu új két és fél éves szerződésére. A Székelyudvarhelyi KC elnöke, dr. Verestóy Attila megegyezett a 27 éves kapussal, aki az országban a Bukaresti Steauánál, a Pandurii Tg. Jiunál és a Bukaresti CSM-nél tevékenykedett. Legutóbb a spanyol másodosztályos Toledónál játszott. Sorin Bârză szerződésbontása után megoldódott tehát a kapuskérdés a csapatnál.

Kezi_2011_12

Így a bukaresti vb-előselejtezőn már négy SzKC-játékos volt a játékvezetői lapon a fehéroroszok ellen. Florea Gabriel és Tálas Huba kezdőként szerepeltek, sőt utóbbi lőtte a meccs első gólját. Mihalcea Andrei két hetest értékesített, Florea egyszer, Tálas pedig kétszer voltak eredményesek a 25–22 arányban nyert találkozón. A visszavágót vasárnap rendezik.

A Székelyudvarhelyi KC észt beállósa, Martin Johannson is szerepelt hazája válogatottjában a hollandok elleni idegenbeli, 35–35-ös döntetlenre végződött összecsapáson. A sportoló háromszor talált be.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."