Sport » Kézilabda

Hol volt az SzKC Göppingen-arca?

Hulahoppozik a Székelyudvarhelyi KC. Előbb megverte az EHF Kupa-címvédőjét, aztán csütörtök este kikapott a Bukaresti CSM-nél. A fővárosiak a román élvonalból való kiesést szeretnék elkerülni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Hol volt az SzKC Göppingen-arca?
Hol volt az SzKC Göppingen-arca?
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. február 23., 20:20
0 hozzászólás. 

„Elfogadhatatlan, hogy jó együttesek ellen kiválóan játszunk, a kisebbekkel szemben pedig szenvedünk" – nyilatkozta a szombati EHF Kupa-címvédőt három góllal megnyert találkozót követően Vlad Caba, a Székelyudvarhelyi KC edzője. „Ilyen játékkal senkit sem verünk meg!" – mondta tanítványai szemébe a csütörtök esti, Bukaresti CSM elleni első félidőben kért időkéréskor a tréner. A két esemény közt alig öt nap telt el.

Nem világverő ellenféllel nézett farkasszemet a román férfi kézilabda ezüstérmes. Sőt, az európai porondon szépen búcsúzó, célját elérő csapattól mindenki azt várta, hogy húzza be azt a találkozót, amely épp a Göppingen elleni szereplés miatt maradt el.

Kezi_2011_12/szkc_csmbukarest_2011_szept18

 

Hát, bármennyire is furán hangzik, nem tudta. Csak a párharc elején vezetettek a Bukaresti CSM ellen, tíz perc után a házigazdák kiegyenlítettek, átvették e a vezetést. Kettős emberelőnyben is játszhatott a vendégcsapat, még csak egálra sem tudta hozni az állást. Kihagyott hetes, eladott labdák, ziccerek maradtak ki udvarhelyi részről. Tálas egymás utáni három gólja jelentette, hogy a pihenőre csak egy legyen a különbség, de a fővárosiaknak.

A második félidőben is végig csak árnyéka volt önmagának az ezüstérmes, fogalmazhatunk, hogy inkább gyenge teljesítményén nem tudott egy nagyon keveset változtatni. Két ízben fordította saját javára az állást a vendégcsapat, és bár több ízben megvolt a lehetősége, hogy elhozza a pontokat, nem élt vele.

Értékes pontokat vesztett az Székelyudvarhelyi KC. Mi pedig maradunk azzal a kérdéssel, hogy miként lehet ez a hullámzó szereplés a csapatnál. A választ talán még a kártyavető cigány asszony sem tudja.

Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 16. forduló:

Bukaresti CSM–Székelyudvarhelyi KC 25–24 (12–11)

Gól: Mihalcea, Kuzmanoszki, Tálas, Rusia, Florea 4-4, Adomnicăi 3, Irakli 1.
Hetesek: 4/4, illetve 3/2.
Kiállítások: 12–4 perc.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."