Sport » Kézilabda

Kitűnően szerepeltek ifi kéziseink

Minden mérkőzését megnyerve jutott elődöntőbe az SzKC ifi 4-es fiú kézilabdacsapata a hazai rendezésű eurorégiós tornán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kitűnően szerepeltek ifi kéziseink
Kitűnően szerepeltek ifi kéziseink
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. április 02., 11:58
0 hozzászólás. 

Kitűnő játékkal, ellenfeleinek esélyt sem adva nyerte meg a hazai rendezésű tornát a Csavar Zoltán edző által irányított ifi 4-es fiúcsapat. A tornán kilenc csapat vett részt, a Brassói LPS együttese végül nem jelent meg.

Az udvarhelyi csapat eredményei: Székelyudvarhelyi KC–Brassói LPS 10–0 (meg nem jelenés), SzKC–Gyulafehérvár 25–13 (13–3), SzKC–Marosludas 21–16 (9–5), SzKC–Marosvásárhely 18–15 (11–8), a helyosztókon: SzKC–Marosvásárhely 18–15 (11–8) és SzKC–Fogaras 17–13 (8–7).

A csapat legeredményesebb játékosa Fekete Dániel volt 36 góllal. Az SzKC Keresztúr együttese mindegyik mérkőzését elveszítette (ez a csapat egy évvel fiatalabb a korosztálynál).

sport_ifikezilabda

Az ifi 4-es csapat május 11-13 között játssza az elődöntő tornát, ide országos szinten 32 csapat jutott be. Az udvarhelyeik a Nagybányai Minaur, a Tordai Potaissa és Marosludas hasonló korosztályú együtteseivel játszanak egy csoportban május 11-13-án. A nyolccsapatos tornáról az első három helyezett jut az országos döntőbe, ahol összesen 12 csapat lesz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."