Sport » Kézilabda

A bronzérmessel hangol a folytatásra az SzKC

Kedden és szerdán két felkészülési jellegű, barátságos találkozót játszik hazai környezetben a Székelyudvarhelyi KC. Az ellenfél a CSU Suceava gárdája lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

A bronzérmessel hangol a folytatásra az SzKC
A bronzérmessel hangol a folytatásra az SzKC
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. április 10., 10:18
0 hozzászólás. 

A férfi kézilabda Nemzeti Liga a válogatott felkészülési mérkőzései, illetve a húsvéti ünnepek miatt majd' egy hónapos kényszerpihenőt vett, április 21-én folytatódik. A Székelyudvarhelyi KC addig sem áll tétlenül, az elmúlt héten a fiókcsapat színeiben a nagycsapat szerepelt, ezen a héten pedig két barátságos találkozón lép pályára.

Az A osztály keretén belül az SzKC II ezúttal nem az ifjúsági játékosokra épült, Vlad Caba minden olyan kézilabdázót nevezett a Segesvári Naţionallal szemben, aki rendelkezésére állt. A román kadet-válogatottal megegyező ellenfél otthonában simán, 37–25 arányban diadalmaskodtak Kuzmanoszkiék.

Kezi_2011_12/szkc_suceava_2012_marc2

A román válogatott nagyváradi Kárpát Kupán való szereplésekor is kivették a részüket a székelyudvarhelyiek: Ciobanu Ionuţ és Mihalcea Andrei az A-ban, Komoporály Attila pedig a B válogatottban kapott helyet. Előbbi nyerte a tornát, ahol az ukránok és a törökök szerepeltek még.

Kedden 18, illetve szerdán 10 órától a Székelyudvarhelyi KC a sportcsarnokban látja vendégül a CSU Suceava együttesét. A felkészülési jellegű, barátságos találkozókon az ismét formába lendülés a célja az ezüstérmesnek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."