Sport » Kézilabda

Pont nélkül maradtak Nagybányán

Már ötödik meccse nem tudnak pontot szerezni a KC-s fiúk, ezúttal a Minaur verte meg őket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-steaua2
szkc-steaua2
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. december 06., 13:47
2 hozzászólás. 


A román férfi kézilabda Nemzeti Liga 12. fordulójában a Székelyudvarhelyi KC idegenben lépett pályára, vendéglátója a Nagybányai Minaur csapata volt. A mérkőzés előtt a hazaiak egy ponttal a mieink után álltak, így elég nagy tétje is volt a találkozónak.

szkc-steaua2
SZKC - Steaua

Nem sikerült előnyüket növeljék Constantin Ștefan tanítványainak, háromgólos vereséget szenvedtek az északiaktól. Egy jó kezdés után az első félidő végén hátrányba kerültek az udvarhelyiek. Többször is vezettek három góllal, de Nagybánya ledolgozta a hátrányát és a szünetig megfordította az eredményt (15-12).

A második játékrészre nem tudták összekapni magukat a vendégek, néha ötgólos hátrányba is kerültek. Ebből a mérkőzés végére kettőt lefaragtak, 30-27-re nyertek a nagybányai kézilabdások.

Nagybánya – Székelyudvarhelyi KC 30-27 (15-12)

A forduló további eredményei és a tabella állása megtekinthető a sporteredmények kategóriában.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ikics
2009-12-06 22:03:08
Hat nagyon gyenge lett a csapat!!!!!!!! Zsinorba negyet ki kapni azert ahoz is tudni kell!!!!!! Hajra szkc egy volt szurkolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :(
avatar
isty_21
2009-12-07 10:43:38
Szerintem nem a csapat lett gyenge, csak a morallal van baj, amit en az edzo szamlajara irnak. Egyenileg jo jatekosok csak nemtudja motivalni es nemtudja felkesziteni a fiukat fejbe, nemtudja fejbe osszerakni oket es elhitetni veluk hogy tudnak gyozni. Technikailag taktikailag jok vagyunk azzal semmi baj, fizikailag megint jok vagyunk(ez a ket ereny kosoznheto az edzonek), de a merkozes fejben dol el legnagyobb szazalekba es ezt nemtudja kihozni belolluk. Sokaig azon voltam hogy nem kell edzovaltas de most aztlatom hogy mentalisan nagyon a padlon vannak, es nemtudj aoket motivalni se.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."