Színes » Érdekességek

Idén nevesített Oscar-szobrokat kapnak

A közelgő Oscar-díj átadón nem jelöletlen szobrocskákat kapnak a győztesek, hanem közvetlenül a gála után a szerencsések nevét ráerősítik azokra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

oscar
oscar
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. február 11., 09:22
0 hozzászólás. 


Az előző években a nyertesek hazavitték a megérdemelt díjakat, majd személyesen kellett a filmakadémiára bevinni az utólagos nevesítésre. „Egy Oscar-szobor nem teljes a név nélkül” – mondta Tom Sherak, az Amerikai Filmakadémia elnöke. Ezért döntöttek úgy, hogy a március 7-i díjátadó ceremóniát követő bálon minden díjra felteszik a friss tulajdonos névtábláját.

oscar

Így a tervek szerint az Oscar-gála utáni bálon, a Kormányzók Bálján (Governors Ball), a szobrokat gyártó R. S. Owens cég munkatársai felszerelik a plakettet minden szoborra. Ez úgy történhet meg, hogy előre legyártják mind a 197 potenciális nyertes névtábláját, amelyen a név, a kategória, a film címe és az évszám is szerepel, majd fölöslegessé vált táblákat újrahasznosítják.

A díjátadónak helyt adó Kodak Színház tőszomszédságában található Hollywood and Highland Centerben rendezik meg a Kormányzók Bálját, amelyre 1500 vendéget várnak a márciusi estén.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."