Színes » Érdekességek

Gyászba borul az erdélyi magyarság

Kapaszkodj meg, nem hiszed el, mi történik ma Kelemen Hunorral és Szilágyi Zsolttal!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Az uh.ro asztrológusa is kiakadt a hírtől
Az uh.ro asztrológusa is kiakadt a hírtől
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. november 02., 18:59
1 hozzászólás. 

Lekaparjuk a falat unalmunkban, ezért minden megbízható hírforrást felkeresünk, hogy kicsit szórakozzunk. Nálunk is jobban unatkozhat az a négy ember, aki egyszerre böngészi az uh.ro angol nyelvű adatvédelmi szabályait. Ha kíváncsivá tettünk, itt találod meg.

Mielőtt ezt észrevettük volna, a nlcafe.hu horoszkóp rovatán röhögtük szét az agyunk. Már azon is jól szórakoztunk, ismerve Hunor csillagjegyét, hogy a polgármester szerint mi voltunk a mérleg nyelve. De ez a jóslat, mindent visz, valóban az erdélyi magyarság hanyatlását jelzi.

Kelemen Hunor – mérleg

Ne akard másokra kényszeríteni, hogy döntsenek helyetted. Ma egy kissé hajlamos vagy arra, hogy másoknak kiszervezd a döntéseket, és másokkal akarj sorsfordító elhatározásokat hozatni önmagad számára. Ez azonban csak rosszul sülhet el. Ha nem döntenek helyetted, akkor te leszel megsértődve. Ha azonban döntenek helyetted, akkor a választásukon, vagy annak az eredményein akadsz ki. Sokkal jobb, ha te döntesz.

Szilágyi Zsolt – oroszlán

Van benned egy olyan téveszme, hogy mindenki azt várja tőled: tölts vele több időt. Ma lehet, hogy megpróbálsz egyszerre két (vagy három) helyen lenni, ha elhiszed ezt a téveszmét. Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, ha szólok előre: ez nem fog menni. A több helyen levés helyett mi lenne ha ezúttal arra koncentrálnál, ahol vagy? A többieknek pedig mondd meg őszintén, hogy túlszervezted magad.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
lajosfia
2014-11-06 11:38:03
Erősek legyetek, nem kell a gyász!..újabb egy hetet voltunk otthon, a végén Torockón. Csodálatos volt újra megtapasztalni, hogy mi mindenre vagytok képesek. Itthon sem könnyű, de Ti vagytok a példánk. Vigyázzatok csak továbbra is a gyepűre, mint azt CSABA hagyta ránk intelemként!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."