Színes » Érdekességek

Megvan, ki irányítja az Antal családot!

Antal István képviselő fia nemrég tett közzé egy fényképet féléves kislányáról. Napi cuki.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Antal Lóránt
Antal Lóránt
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2015. január 21., 11:23
9 hozzászólás. 

Antal Lóránt, aki EP képviselőjelöltként írta be magát a politikába tavaly, hétvégén posztolt egy fotót tündéri kislányáról a közösségi oldalon azzal a megjegyzéssel, hogy "A főnöknő".

antal-loci-kislanya2

Novemberben pedig családi szelfit tett közzé. Érdekesség, hogy mindkét képen ugyanolyan blúzt visel a kislány.



9 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
blackbird
2015-01-21 12:14:38
komolyan?
Egy ilyen cikkert fizetnek az ujsagiroknak? Ez a cikk rosszabb, mint amit egy gyenge szinvonalu bulvarsajtoban olvashatunk. Van meg lennebb?
avatar
Soós Róbert
2015-01-21 12:40:46
re: komolyan?
Van. Csak még gyűjtjük hozzá az erőt :)
avatar
blackbird
2015-01-21 13:27:47
kitartast!
Remelem, megeri majd az erofeszitest :)
avatar
ooloo
2015-01-21 13:48:31
re: re: komolyan?
avatar
Soós Róbert
Van. Csak még gyűjtjük hozzá az erőt :)


Jujjjj!!! Én már úgy izgulok!
avatar
etelkagyorfi
2015-01-22 16:38:58
gyenge
gyenge es nevetseges ez a cikknek nem nevezheto bejegyzes. hozza az ujsagiro holgy
a tole megszokott magas szinvonalat.. nagyon szanalmas, Soos Robert ,te meg rohejes vagy, ahogy minden kritikus velemeny alatt vedelmezed a tehetsegtelen kollegaidat, nem vagy jopofa es nem vall profizmusra a hozzaallasod. hatha majd egyszer rajottok erre , es picit alakitotok a csapaton, elkulditek oket ujsagiroi tanfolyamra, vagy valami tovabbkepzore, mert ha ok ujsagiroi egyetemet vegeztek, akkor tenyleg szornyu szinvonal van Romaniaban :))
avatar
editeva
2015-01-22 16:58:19
re: gyenge
Kedves Etelkagyorfi! Köszönöm az észrevételét. Figyelte, hogy ön csak az ilyen cikkekre szokott bekattintani, és hozzászólni is? Végül is az ilyen típusú tartalomnak ez a lényege, örülök, hogy elérte a célját. A bulvárújságírásból írtam a szakdolgozatomat, ami a média egyik fajtája, megvan a maga szerepe a társadalomban és a gazdaságban is. Igyekszünk változatosabbá tenni a tartalmat, hogy mindenki találjon magának olvasni valót.

[quote=etelkagyorfi]gyenge es nevetseges ez a cikknek nem nevezheto bejegyzes. hozza az ujsagiro holgy
a tole megszokott magas szinvonalat.. nagyon szanalmas, Soos Robert ,te meg rohejes vagy, ahogy minden kritikus velemeny alatt vedelmezed a tehetsegtelen kollegaidat, nem vagy jopofa es nem vall profizmusra a hozzaallasod. hatha majd egyszer rajottok erre , es picit alakitotok a csapaton, elkulditek oket ujsagiroi tanfolyamra, vagy valami tovabbkepzore, mert ha ok ujsagiroi egyetemet vegeztek, akkor tenyleg szornyu szinvonal van Romaniaban :))[/
avatar
etelkagyorfi
2015-01-22 17:14:00
koszonom a valaszt. akadnak elvetve jo irasok is nem tagadom, teny, hogy olyankor szolok hozza, amikor valamit kifogasolok, de a joszandek vezerel, en is azt szeretnem, hogy elvezhetobb legyen a hirportal. teny, hogy ami egyes emberek szamara hir, az masoknak nevetseges helytoltogetes. igazabol nem latom, hogy a fenti cikknek mifele hirerteke van, bulvarkategoriaban is gyenge szerintem, igaz a bulvar fogalmat fedi a tartalom, tehat: "egyszerűsített gondolati tartalmakat közvetítő, esetleg népszerűséghajhász médiatermék". persze megertem, hogy nincs mirol irni, ahogy azt is, hogy minel sokszinubbnek akarnak tunni, ezert vagesz modon beszurnak egy-egy ilyen ultralight iraskat is, de ez em ultralight hanem lepkefingnak is rossz. a semmirol is lehet szorakoztatoan irni, hogy az ember nevessen egyet, ha mar nincs kulonosebb ertelme a szovegnek. vegyenek peldat a velvetrol peldaul vagy barmelyik masik bulvarlaprol. ezt nem igy kell szerintem, es ezert eroltetni kar, vagy meg kell ...
avatar
etelkagyorfi
2015-01-22 17:14:53
de nem serto szandekkal mondom, en nem vagyok ujsagiro, en sem tudnek jobbat irni, de nem is irok ezert. sok sikert a tovabbikaban, vannak jo dolgok is az uh.ro-n, ez a cikk pont nem az.
avatar
etelkagyorfi
2015-01-22 17:29:11
ne haragudjon a kritikaert, de valahol az olvaso iranti tiszteletlenseg, ha ilyen cikkek jelennek meg. nem teljesen hulye az internetezo, hogy ilyen szintu dolgokrol olvasson. mar-mar serto :) persze tudom,hogy " nem kotelezo rakattintani" stb, de kirakjak a cimlapra egy gondolom frappansnakk hitt cimmel, es az ember rakattint

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."