Színes » Érdekességek

Kilépett a hóembert gázoló sofőr

A szemközti sávba is átment egy amerikai buszsofőr, hogy elgázolhasson egy oda felállított hóembert, majd a dolog nyilvánosságra kerülését követően kilépett állásából a sofőr.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. december 20., 11:03
2 hozzászólás. 


A hóembert az általuk készített videóban elhangzó hangjuk szerint néhány fiatalember helyezte az út közepére, a gázolást felvették videóra, majd pedig feltöltötték az internetre "Őrült buszsofőr brutális hóemberölése" címmel. A videón nem sokkal a busz előtt egy személyautó is elhaladt az Illinois Egyetem melletti úton, de annak vezetője óvatosan kikerülte a hóembert.

A filmecske egyébként vitát keltett arról, hogy ki a vétkesebb: a sofőr, vagy aki a hóembert az "útba rakta". A brit Metro újság értesülése szerint a sofőr kilépett állásából, miután a helyi közlekedési hatóság emberei látták a videót. A felvételen látszik, ahogyan a busz irányjelzővel átsorol a szemközti sávba, csak hogy elcsaphassa hóembert.

Forrás: hvg.hu


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
beszabepis
2010-12-20 12:29:32
:woohoo: befoscsizok mekkora huek. Szerintem jol tette a busszsofor h elutotte mert ha othaggyak s az ejszaka folyaman megfagy akkor meg nagyobb baj is tortenhetne belole, ha kerul meg egy ien meresz busszsofor :D
avatar
Isty
2010-12-20 14:08:45
Vicces de miert kellett ezert kilepjen a munkajabol a sofor? Ezt nem ertem.

Ha a mi politikusaink (helyi es orszagos) onszantukbol kilepnenek a lopasok es inkompetneciajuk miatt en annak orulnek...csak akkor ki maradna?? :) Peldat vehetnenek a buszsofortol.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."