Színes » Érdekességek

Meztelen pincéreken vitázik Amerika (videó)

Sokan mellette, sokan pedig ellene vannak az új amerikai trendnek, a fehérneműs kiszolgáló személyzetnek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

meztelen kiszolgalonok
Meztelen pincérnő, fotó: youtube.com
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. január 21., 15:16
0 hozzászólás. 

Kellemetlenséget okoz az Amerikai Egyesült Államok kávézóiban elindult tendencia néhány tisztviselőnek. Mike Fegan, a Washington állambeli Spokane elnökségi tagja be szeretné tiltani, hogy pincéreik fehérneműben szolgáljanak fel, még akkor is, ha a meztelen kiszolgálás 100 százalékos árbevétel növekedést eredményez. Ezekben a kávézókban ugyanis a személyzet alsóneműben szolgálja ki klienseit.

Ez a trend nagyon vonzza a kávézni vágyókat, sőt a helyek munkatársai is szeretik fehérneműben kiszolgálni ügyfeleiket. Mike Fagan véget akar vetni ennek a divatnak. Azt állítja, hogy a kuncsaftok nem fogyasztani, hanem melleket bámulni járnak ezekre a helyekre, így az elárusítók ki vannak használva. Fagan azt javasolta a kávézó tulajdonosainak, hogy legalább egy figyelmeztető táblát tegyenek ki a kereskedelmi egységek bejárata fölé, hogy azok a kliensek, akik gyerekkel vannak, ne térjenek be az ilyen helyekre – írja az Independent.

2015 júliusában már próbálkoztak ugyan, nem sikerült betiltani a trendet, hiszen sok ember petíciókban fejezte ki nemtetszését a tiltás ellen. Sarah Brenner volt tulajdonos elmondta, csupán három alsóneműs kiszolgálója volt és ez is hatalmas bevételnövekedést eredményezett.

A konzervatívabb emberek nagyon felháborítónak találják a félmeztelen pincéreket. Néhányan azt mondták, ha tudták volna, hogy ez létezik, nem költöztek volna a városba.

Brittany Patterson, a Bare Beans Expresso diák alkalmazottja szerint abszurd érvekkel ellenzik ezt a megmozdulást szülei, hiszen még azok a családok is imádják, amelyek itt kávéznak. Egy férfi alkalmazott úgy látja, hogy nincs semmi szexuális töltetű abban, amit csinálnak, csupán úgy vannak felöltözve, mintha strandon lennének és örül, hogy nem kell egy kényelmetlen nadrágban dolgoznia.

uh.ro/click.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."