Színes » Érdekességek

Tudjuk, mit láttál tavaly nálunk

Vér és veríték 2011-re: tavaly a verekedés, a közúti balesetek és a városi tanács ülései voltak a legkedveltebbek. Nézd meg mire kattintottál egy év alatt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szines
Szines
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. január 09., 15:45
0 hozzászólás. 

A toplistákat mindenki imádja, és ezzel mi sem vagyunk másképp. Most azt néztük meg, hogy mit olvastak a legtöbbször tavaly az uh.ro-n. Politikára, botrányra, balesetekre és tűzre mozdul rá az udvarhelyi.

Szines

Tízedik helyen a kadicsfalvi tűzeset első beszámolója áll. Az október 27-én a déli órákban kiütött tűzre 4713-szor voltak kíváncsiak. Az alpolgármester leváltására 4849-szer kattintottak – Szász Jenő távozása a kilencedik helyre volt elég.

Ugyancsak politikai töltete van népszerűségi listánk nyolcadik helyezettjének. A verekedés miatt összehívott november 29-i rendkívüli tanácsülés közvetítésére 5089 kattintás érkezett.

 

Balesetek éve

Hetedik a rangsorban, 5376 kattintással, az a közúti baleset, amely augusztus 28-án a Kis Szent Teréz katolikus templom előtt történt. A következő helyen is halálos kimenetelű baleset szerepel: a február 22-én ütköző autókra 5866-szor voltak kíváncsiak.

Mentőhelikopter vitte el a súlyosan sérült motorost címmel olvashattak arról a balesetről, amely listánk ötödik helyére került. A hírt összesen 5913-szor töltötték be.

Nem meglepő: listánk következő helyén is baleset szerepel, ebben az esetben Verestóy Attila szenátor ütközött november 17-én. A politikusról szóló hír kevéssel maradt le a dobogóról: 6362 kattintásnál jár a számláló.

 

Bunyó a csúcson

A dobogó legalsó fokára ugyancsak tragikus közúti esemény beszámolója került - Újabb halálos baleset Korondon. A hír 6368 kattintást hozott.

A rangsor első két helyén a november 25-i verekedés és annak következményei állnak. A Márton Áron téren történt incidenst 6587szer olvasták, míg az erről készült videót 8706-szor nézték meg, így az toronymagasan vezeti a népszerűségi listát.

 

Viszlát, 2011!

Bár a címoldalunk nem külön cikk, de nézettsége sokatmondó: a tavalyi év folyamán több mint 2.2 milliószor kattintottak rá. Népszerűek voltak webkameráink is, a kettőt összesen 273 ezerszer töltötték be.

Néhány rekorddal is büszkélkedhetünk: év végére már több mint négyezren kedveltek minket a Facebookon, azóta már a 4500-as számot is átléptük és természetesen most is ajándékozunk.

Október 31-én másfajta csúcsot döntöttünk, ekkor ugyanis egy nap alatt 6547 egyedi látogatót számoltunk és azóta is szeretünk napi 4500 körül mozgolódni. A 2011-es év folyamán közel háromszázezer olvasót szolgáltunk ki, akik összesen több mint 11 milliószor kattintottak ránk.

Olvasóinknak köszönjük a kitartást és jó hírekben, minőségi tartalomban gazdag 2012-es évet kívánunk!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."