Színes » Nagyvilág

Megfilmesíthetik a WikiLeaks-alapító Julian Assange életét

Megfilmesíthetik a WikiLeakst 2006-ban megalapító és azóta is vezető ausztrál hacker, Julian Assange életét - értesült pénteken a Variety című amerikai magazin.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
FUENmspi

Összegyúrják a SafePacket

Szakértői csoport alakult Brüsszelben, ami az európai...
ketfejukigyo

Ez dupla rémálom

Ha félsz a kígyóktól, ezt inkább ne nézd meg. Nem...
gubancos-mokusok

Egymásba gabalyodtak a mókusok

Összegubancolódott öt kismókus farka az odúban,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. január 24., 09:05
0 hozzászólás. 


A film alapját a tervek szerint egy még meg sem jelent életrajzi könyv képezi majd: Andrew Fowler ausztrál újságíró The Most Dangerous Man in the World (A világ legveszélyesebb embere) című kötete várhatóan idén jelenik meg. Fowler először tavaly májusban interjúvolta meg a 39 éves Assange-ot, akinek élettörténetét gyerekkorától a WikiLeaks megalapításán át a kiszivárogtatott dokumentumok keltette hatalmas botrányokig követi nyomon.

A Variety információi szerint a megfilmesítés jogát két amerikai producer, Michelle Krumm és Barry Josephson szerezte meg. Egyelőre sem a rendező, sem a forgatókönyvíró, sem a színészek személye nem ismert, és a forgatás kezdő időpontja is bizonytalan, azt azonban már lehet tudni, hogy a film műfaja valószínűleg thriller lesz.

Krumm elmondása szerint elgondolkodtató filmet szeretne, Josephson pedig feszült drámában gondolkodik, mely világszerte érezteti hatását.

Forrás: MTI


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."