Gazdaság » Trendek

Ingyen bábáskodnak a mikrovállalkozók felett

Nyolc területen nyújt ingyenes tanácsadást a kis cégeknek az SZMVSZ. A lehetőség nem csak a szervezet tagjainak szól.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
A nagy kérdés fotó: Dávid Anna Júlia

Átjut-e a csiga az autópályán?

Legyen egy jó sztorid, különböztesd meg magad a...
fotó: Dávid Anna Júlia

Képzeljenek el egy kamrát és egy háziasszonyt!

Mihez kell, hogy értsen egy IT igazgató a Merkúrnál?...
fotók: Melinda Instal

Fűteni fűvel-fával lehet – de leginkább ésszel érdemes

Napjainkban az épületgépészet nagyon előkelő helyet...

Sajtótájékoztatón az SZMVSZ vezetősége
Jakab Áron Csaba és Sebestyén Kinga | Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. február 14., 16:40
0 hozzászólás. 

A hamarosan negyedik születésnapját ünneplő Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége heti rendszerességgel indít szaktanácsadást vállalkozók számára. Sebestyén Kinga ügyvezető elnök szerint az SZMVSZ célja, hogy egy vállalkozás életét érintő összes témával foglalkozzanak, és minden kérdésre választ tudjanak adni.

A tanácsadásra minden területről egy szakembert kértek fel, így könyvelési és adózási kérdésekben Szilágyi István, védjegyekkel és szabadalmakkal kapcsolatosan Adelina Stanciu, cégbejegyzéssel és -módosítással kapcsolatosan Moldován Emil, marketing kérdésekben Farkas Levente, jogi témákban Géczi Levente, tűzvédelemmel kapcsolatosan Miklós László fog az érdeklődők rendelkezésére állni.

Környezetvédelmi kérdésekben Varga Zita Annához lehet majd fordulni, a munkavédelmi témákkal kapcsolatosan pedig még folynak az egyeztetések a szaktanácsadó személyét illetően.

A mindenki számára nyitott tanácsadások fogadóóra-szerűen működnek, ezekre előre kell feliratkozni. A tervek szerint hetente 1-2 témában lesz fogadóóra, ezeket időben nyilvánosságra hozzák. Február 21-én szabadalmakkal és védjegyekkel kapcsolatosan lehet érdeklődni 11 és 13 óra között, február 27-én a környezetvédelmi témák kerülnek sorra 17 és 18 óra között, míg február 28-án cégbejegyzéssel és -módosítással kapcsolatosan kérdezősködhetünk, szintén 17 és 18 óra között.

A tanácsadók fogadóóráira a 0748-384.593-as telefonszámon, az office@szmvsz.ro címen, vagy az SZMVSZ székhelyén, a Kossut Lajos utca 43 szám alatti irodában lehet előzetesen iratkozni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."