Itthon » Kék fény

Nyolcvanan lázasodtak be

A szívvel, az elmével, a gyógyszerekkel és az itallal volt baj a múlt héten. A kutyák is haraptak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Felsőboldogfalváról hét diákot vitt el a mentő szén-monoxid mérgezés miatt
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. január 12., 10:14
0 hozzászólás. 

A Hargita Megyei Mentőszolgálat január 4. és 11. közötti statisztikája szerint huszonkilenc személyt szívproblémákkal, huszonegyet agyvérzéssel vitt el a mentő, ugyanakkor három szívinfarktus is volt. Negyvenegyen magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, tizenkilenc várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

Heten csonttörést szenvedtek, a lázas emberek száma összesen nyolcvan volt, ami nagyon soknak számít. Testi sértés miatt hárman kerültek kórházba. Egy hét alatt csak egy közlekedési baleset volt, ebben egy ember sérült meg. Pillanatnyi elmezavar miatt tizenhat személy került kórházba, tizenhetet pedig ájulás miatt kellett, hogy elvigyen a mentő.

Ittas állapotban nyolc embert, rángógörccsel négy személyt vittek kórházba, nehéz légzéssel pedig harmincnyolcat. Két kutyaharapás volt és ugyanennyi gyógyszermérgezés, gyomorvérzéssel három embert vittek be. Felsőboldogfalván több diák  szén-monoxid mérgezést kapott, az iskolából hét tanulót vittek mentővel a kórházba, estére még eggyel gyarapodott a számuk.  Egy hajléktalan megfagyott Csíkszeredában, egy hipotermiás eset Székelykeresztúron is volt, az ő életét sikerült megmenteni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."