Itthon » Közélet

Bunta döntött: nem jelentkezik az előválasztásra

Levelében 1300 aláírást említ, mégis úgy döntött, hogy nem lesz a szövetség jelöltje.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. február 16., 17:44
2 hozzászólás. 

A hetek óta húzódó politikai huzavona újabb fejezetéhez érkeztünk, Bunta Levente hétfői közleményében azt jelentette ki, hogy szerinte "Székelyudvarhely (...) nem kér az RMDSZ-ből sem, ha az nem a közösségünket szolgálja."

"Már elmondtam, hogy nem vagyok tisztségfüggő, de ha a székelyudvarhelyiek úgy gondolják, akkor jelentkezem a további szolgálatra. Az elmúlt időszakban azonban volt egy elfogadhatatlan és sajnos módon belső, azaz szervezeten belüli, ármánykodó kampány. Emberek elvtelenül egyezkedtek, érdekek mentén történtek összeborulások, amiket nem lehet elfogadni" – írja szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleményében Bunta Levente, a városi RMDSZ elnöke.

"Az elmúlt héten barátok, ismerősök és önkéntesek több mint 1300 támogató aláírást gyűjtöttek nekem. Ezúton is köszönöm nekik! A megosztási kísérlet, a helyi RMDSZ döntéseinek figyelmen kívül hagyása, a szabályzatok Széki RMDSZ általi önkényes értelmezése miatt azonban úgy döntöttem, nem jelentkezem az RMDSZ polgármesteri előválasztására jelöltként" – jelenti ki Bunta, hozzátéve, hogy ezek az aláírások, támogatások ugyanakkor arra biztatják, hogy tovább képviselje a székelyudvarhelyieket, majd kemény hangvételben üzen riválisainak: "Székelyudvarhely a mi városunk! Nem dúsgazdag, Bukarestben élő személyek játszótere, de nem is Kolozsvárról madzagokat huzigáló személyek személyes ambícióinak játékszere. Székelyudvarhely nem kér a megvezetésből, nem kér a bábként odatett polgármesterekből, nem kér az RMDSZ-ből sem, ha az nem a közösségünket szolgálja."



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2016-02-16 22:25:23
Honnan tudja, hogy miből kér Székelyudvarhely?
Itt is volt nemzeti konzultáció?
Jól megtanulta a leckét a Nagy Testvértől:
"Aki engem kritizál, az a nép ellensége, aki másképp gondolja, mint én, az hazaáruló."
Más háziállatokat is oda kellene engedni a vályuhoz, úgy látszik , finom lehet benne a nép szolgájának tálalt moslék, mert nagyon kapós.
avatar
ooloo
2016-02-17 08:51:00
Amikor az udmr az rmdsz-t és fordítva. Látlelet a 25 éves rákbetegségről. Büszke lehet mindenki magára immáron, hogy ezeket küldték a nyakunkra élősködni. Mindazok a szavazók akik áldásos szavazatukkal a saját gyermekeiket tették Dán disznófarmok lapátjára. De ha már végre kifakadt a genny végre akkor nyomni kell hogy takarodjon! Legalább egy ennyi haszon ha lenne. De félek hogy sebtében bekötözik és ott fogunk mind alatta rohadni. Ébresztő!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."