Itthon » Közélet

Még mindig magas a végtagtörések száma

Nem akar tavasz lenni: a jeges járdák még mindig szedik áldozataikat, egy hét alatt megyeszerte tizenhárman szenvedtek csonttörést.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. március 05., 12:18
1 hozzászólás. 

A mentősök február 27 és március 4 között két infarktushoz, 34 magas vérnyomásos esethez, huszonhárom más szívproblémás esethez mentek ki, de tizenhat agyvérzés is történt. A Hargita Megyei Mentőszolgálat múlt heti statisztikája szerint öt autóbaleset volt négy sérülttel, de öt testi sértéshez is kimentek a mentők.

Magas (19) volt az ittas emberek száma, akikhez mentőt kellett hívni, illetve huszonnégy szülő nőt is mentő vitt kórházba. A lázas esetek száma a múlt héthez képest kisebb volt (56), de ez a szám is magasnak számít. Hárman epilepsziás krízissel, pillanatnyi elmezavarral pedig összesen tizenhárom személy került a mentősök keze alá.

Heten rángógörccsel kerültek mentőbe, felső tápcsatornai vérzéssel három embert vittek el, ketten pedig hasmenés miatt risztották a mentőszolgálaltot. Allergiás tünetekkel hét embert vittek kórházba, nehéz légzéssel 39-et, asztmás krízissel hármat. Két kutyaharapás volt, a mentősök nyolc személynél a halál beálltát állapították meg, egy embert újraélesztettek.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zsolt 13
2012-03-05 15:53:37
szomorú :(

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."