Itthon » Politika

Fóri: „Senki nem ütött senkit”

A szombat hajnali konfliktus után az ügyben megkereste szerkesztőségünket Fóri Endre. Szerinte nem történt tettlegesség.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

rmdszmpp0609 01
Az MPP-s tanácsos-jelölt szerint nem történt tettlegesség
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. június 09., 11:49
17 hozzászólás. 

A Magyar Polgári Párt Hargita Megyei tanácsos-jelöltje megerősítette és kiegészítette a Szász Jenő által korábban elmondottakat. Ezek szerint az MPP csapata pénteken éjjel arról szerzett tudomást, hogy „verőlegények két autóval mocskolódó és a törvényes előírásoknak nem megfelelő plakátokat szórnak a városban".

Fóri szerint a Haáz Rezső utcában találtak rá a B-76-KIV jelzésű, fehér Skoda Octaviára, amit megállított a rendőrség. Ekkor a polgáriak arra lettek figyelmesek, hogy az autóból Farkas György, a polgármester kabinetfőnöke száll ki – elmondásuk szerint mindaddig nem is tudták, hogy kik ülnek az autóban.

Ekkor többen is az út szélén állomásozó autóhoz léptek, hogy megnézzék, ki ül még benne. Fóri Endre elmondta, ő az autó jobb első ablakán akart benézni, amikor azt Farkas György nagy lendülettel kinyitotta. Elmondása szerint ekkor reflexből visszalökte az ajtót, de „senki nem ütött meg senkit", tettlegességre nem került sor.



17 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Optimus
2012-06-09 13:32:50
Na most akkor mi van ???
Na most akkor mi van ??? ki akar elonyt kovacsolni mibol ?:D
avatar
pandietele
2012-06-09 13:47:47
belérohant a kujakomba, na
Az úgy vót, hogy én tartottam az öklömet s a komám belészaladt tiszta véletlenből, na.
Mondom, hogy nem ütöttem meg, belérohant a feléje közeledő kujakomba !
avatar
Optimus
2012-06-09 13:52:05
lol
az rmdeszes kozlemeny szerint feltepte az ajtot ...legalabbis amit a facebookon olvastam ... es a hozzaszolas: "Baszki... nemtudtam ilyen szupeman az a kis ember ..."
itt a teljes szoveg: Közlemény
A június 8-ról 9-ére virradó éjszaka folyamán Szász Jenő a Magyar Polgári Párt elnöke bejelentést tett a rendőrségen a 112-es sürgősségi telefonszámon, aminek mentén a munkafeladatát végző polgármesteri hivatal alkalmazottját, Farkas György kabinetvezetőt szállító gépjárművet a rendőrség megállította. Az ellenőrzés ideje alatt először a helyszínre érkezett Szász Jenő, majd Fóri Endre, továbbá 3-4 autó 15-20 emberrel, akik erőszakoskodva, agresszíven próbáltak feszültséget szítani. Fóri Endre, valamint Szász Jenő a polgármesteri hivatal munkatársát többször felszólították, hogy szálljon ki az autóból és megfenyegették a következő szavakkal: „Most elkaptunk, most nem szabadulsz. Meg vannak számlálva a napjaid.” Mivel Farkas György nem válaszolt a provokációra és nem volt hajlandó k...
avatar
Optimus
2012-06-09 13:53:24
lol2 folytatas
a járműből, Fóri Endre MPP-s megyei tanácsosjelölt feltépte a kocsi ajtaját és ököllel arcon ütötte a hivatal munkatársát. A bántalmazást követően a sértett a székelyudvarhelyi rendőrségre ment és a fent nevezett személyek ellen feljelentést tett testi sértés, fenyegetés és felbujtás vádjával, valamint jelentkezett a Városi Kórház sürgőségi osztályán, ahol megállapították a bántalmazás tényét.
Nem értjük, hogy miért, de ezt követően a rendőrség két tanú jelenlétében alaposan átkutatta az autót, amellyel a hivatal munkatársa utazott. Az alapos kutatást követően nem találtak semmilyen törvénytelen tevékenységre utaló nyomot vagy anyagot.
avatar
Optimus
2012-06-09 13:53:52
lol3 folytatas
Rendkívül furcsának tartjuk, hogy amíg a hivatal munkatársát szállító autó vezetőjét megbüntették a kocsi papírjai miatt, valamint alkoholszondás ellenőrzésnek vetették alá, nem találva szeszes ital fogyasztására utaló nyomot, nem ellenőrizték a többi autó iratait és azoknak vezetőit sem. Mi több, feltartották az ellenőrzés ürügyén a fent említett személyeket, pedig a 15-20 agresszív egyén jelenléte fenyegetést jelentett a három emberre. Ezt a körülmény súlyosbítja annak a ténye, hogy a rendőrség mindenféle intézkedés nélkül szemlélte az hivatal munkatársának bántalmazását. Farkas György hivatalos minőségben feladatát látta el, ellenőrizve a kampánnyal kapcsolatos rendellenességeket, tudva azt, hogy az előző években is sor került hasonló esetekre.
avatar
Optimus
2012-06-09 13:54:17
lol4 folytatas
A közleményhez csatoljuk azt a fényképet, amelyen tisztán látható az események során a rendőrség autója mögött álló HR-19-PRO rendszámú Mercedes, mely Szász Jenő használatában áll.

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala
Sajtóiroda
2012. június 9.


avatar
daniel86
2012-06-09 13:56:24
huzzatok már el!
Nem húznának el már ebből a városból ezek a gazember mpp-sek? Sokat elmond, hogy nem feljelentést tettek, hanem személyesen az MPP csapata ment a "verőlegények" után. Náluk így működik az igazságszolgáltatás... Mocskos tolvaj banda!
avatar
hofika
2012-06-09 14:18:01
Itt az MPP bele szaladót az RMDSZ csapdájába és addig a lejárató plakátoló emberkék szépen le léptek,de itt senki nem beszel arról hogy a plakát tépő ,fenyegető emberkéket be vitték volna kihallgatásra,na most nem értem,mi van?Így az MPP sem mondhassa hogy az RMDSZ-tol származnak a lejárató plakátok,mert nem kaptak rajta.
avatar
konzervativ
2012-06-09 15:18:41
Itt a feljelentes, amit hianyolsz:
A leleplezést követően bebizonyosodott, hogy az akció szervezője és felelőse nem más, mint Farkas György, Bunta Levente leköszönő RMDSZ-es polgármester kabinetfőnöke. Az ő irányítása alatt, az RMDSZ emberei és az alvilági figurák attól sem rettentek vissza, hogy halálos fenyegetésekkel próbálják megfélemlíteni az őket tetten érő Magyar Polgári Párt-i jelölteket és szimpatizánsokat.

A Magyar Polgári Párt Székelyudvarhelyi Szervezete megtette a törvényes lépéseket az elkövetők felelősségre vonásának érdekében. A bűnügyi feljelentést követően a rendőrség nagy erőkkel megkezdte a nyomozást, nevezett Farkas György ellen eljárást indult, mind a rendőrség (6982/L/2012 ügyirat), mind pedig az ügyészség (855/P/2012 ügyirat) részéről.
avatar
lehel0
2012-06-09 15:28:28
http://goo.gl/R2foj
avatar
szigetvari
2012-06-09 16:15:22
Fóri a jámbor...azzz
Még szép, hogy kimossa magát, ezt tanulta és ennek nagymestere a komája Jenőke mellett. Amikor anno elütötte a sok gyereket valamelyik átjárón, abból is hogy kimászott...Megúszta és vezet vígan tovább.
Kicselezik ezek a csillagos eget is, annyira kell a bársonyszék vissza a fenekük alá.
Tűnjenek el mind és engedjék az újakat bízonyítani, elég volt a cirkuszból !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
udvbozsi
2012-06-09 16:19:53
vélemény
... és Farkas György még magának is behúzott egyet, hogy még jobban lejárassa az mpp-t...Röhejes. Mondhatnak akármit, két dolog biztos: 1. nem találtak semmit Farkasék autójában (azért úgy 1-2 plakát kellett volna legyen, nem ? mert különben mit ragasztgattak? ) 2. Fóri megütötte Farkas Györgyöt. Erre még a rendőr is tanú. Jaj, bocsi, elfelejtettem, hogy ő is az mpp-t akarja lejáratni. Ezért nem ellenőrizte őket. Úgy gondolta, hogy azzal járatja le az mpp-t, hogy Farkasék autóját ellenőrzi. Logikus, nem?
avatar
antiboth
2012-06-09 17:09:50
Véleményem szerint nem történt semmi a plakátokkal, csak csináltak egy cirkuszt, hogy az mpp sek, hogy tudjak mocskolni az rmdsz t.
Én részemről meguntam ezt a sok civakodást, és úgy gondolom, hogy nem vagyok egyedül.
Meg untam a lejárató SMS eket, a lejárató szórólapokat.
Járjon már le ez a kampány, és legyen vége.
Amúgy minden lejárató dolgot az MPP tol kaptam, de ezután nem kapnak tőlem semmi infót a közvélemény kutatásukhoz, mert azután kérik a számom.
avatar
hollo
2012-06-09 18:07:14
re:
avatar
lehel0
http://goo.gl/R2foj


zseniális
avatar
hofika
2012-06-09 23:31:03
Ma éjel is lesz buli egy újabb lejárató plakát látott napvilágot:

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/469637_233461143438840_2025559758_o.jpg
avatar
Levy31
2012-06-10 08:38:57
Még mindig nem akarnak rájönni politikusaink, hogy nem a szájuk, hanem a tetteik kellene, hogy beszéljenek. Gusztustalan ez a kampány.
Alig varom mar hogy lejárjon és eltűnjenek a kepéik a varos területeiről


avatar
stevenfky
2012-06-10 18:16:41
szomoru
En Jenore akartam szavazni, de pentek ejjel az egyik ismerosom bantalmazta 2 ficko,azt hitte lopni akarnak tole hisz a taskajat koveteltek. Miutan odavagtak a foldhoz es elvettek a taskat megnyugtattak,hogy ha nincs nala amit keresnek akkor nincs baj. Persze csak a szemelyes dolgai voltak benne igy a 2 ficko beken hagyta. Az ismerosom nem tudta hova tenni az esetet hisz nem loptak el semmit tole. Szombaton arra jutott hogy kb a kampany idoszakkal lehet kapcsolatos es talan plakatokat kerestek.
Vasarnap kiderult minden, veletlenul egy szavazokorzetben felismerte az egyik tettest es kiderul hogy Fori ......
Szegyellem magam hogy eddig MPP-s voltam!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."