Itthon » Politika

Ingyen osztják a kávét és az észt

Megkínál kávéval s még az agyadat is tágítja. Nem fogod elhinni, mi az! Olaj kizárva, tej és cukor jöhet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

Szabad a gazda |fotók: Csedő Attila
Szabad a gazda | fotók: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2014. május 06., 14:57
0 hozzászólás. 

Kampányának újabb állomásához érkezett Antal Lóránt európai parlamenti képviselőjelölt. Ideiglenes vendéglátóipari egységet (értsd: rendhagyó kampányirodát) nyitott Szabad Európa Kávéház néven a II. Rákóczi Ferenc utca 15 szám alatt, ahol rendhagyó módon puliszkaliszt helyett ingyen kávét osztogat.

A keddi programról szerencsésen lemaradtunk, és így az Antal Lóránttal való kötetlen beszélgetésről is. Reméljük, megkötve sem fogunk majd trécselni.

Antal Lóri

De a továbbiakban is lesznek hasznos és érdekes kibeszélendő témák annak kapcsán, hogy mi a siker fogalma, és hogyan lesz valaki sikeres fiatal. Netán boldog.

Harapj rá a fotósra

Szerdán Kolumbán Imola tájékoztatja a nagyérdeműt 18 és 20 óra között, hogy nem minden élelmiszer táplálék, és reméli, a konditermek után a Minta menza éttermeket is életre hívja a civilizáció. Kicsit később, 20 órakor a Kolozsvárról indult, udvarhelyi átszállással Kenyába érkezett zsenge fényképtitán, Thomas Câmpean beszél arról, hogyan lett nemzetközi fotós.

Pénteken 18-20 óra között Kolumbán Dávid vállalkozó adja elő hogyan tud kettőnél több lábon élni. Állni. Szombaton ugyanebben az időpontban Sándor Huba kézműves sajtmester munkájába és termékeibe kóstolhatunk bele.

Mi a pálya, útban vagy magadnak?

Hétfőn, május 12-én 16 órától újabb találkozásra kerül sor, ezúttal a Communitas Alapítvány pályázatai, valamint az európai uniós pályázatok a tét. Molnár Tamara, a Communitas pályázati koordinátora és Szávics Petra, az Európai Alapok Minisztériumának államtitkára fog pályára állítani a témában.

Kedden 18 órakor Soós Róbert, mondja el, hogy te is lehetsz boldog, ha nem állsz a saját magad útjában. Nem tudjuk, honnan inspirálódott, de mivel az uh.ro-t kiadó Zebra Média Group igazgatója, elhisszük, hinnünk kell, hogy tudja, miről beszél.

Szerdán Máthé Kálmán az Éltető természet napjainkban címmel fog a táj és ember kapcsolatáról magvas dolgokat mondani. Végül pedig egy igazi több szakmájú embert hallhatnak csütörtökön Szász Attila, az uh.ro főszerkesztőjének személyében, aki a gyakran nem létező médiapréri térképét rajzolja meg. Vagy valami hasonló képzavart.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."