Kultúra » Alter

Színház és még több koncert lesz a G-ben

Újabb időpontokkal és előadókkal bővült a G. Café programkínálata. Görgess és nézd meg, hogy kik jönnek!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

dreschquartett
A Dresch Quartet is itt lesz. Fotó: fono.hu
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. szeptember 30., 15:56
0 hozzászólás. 

A Szentimre utcai kultúrkocsmában pénteken, október 2-án este Petruska András koncertezik – erről, illetve több más koncertről és egyéb eseményről itt írtunk, viszont a héten tovább bővült az eseménynaptáruk. Lesz bőven koncert és színházi előadás is.

A Petruska-koncertet követő estén, szombaton, október 3-án az udvarhelyi Teargaz lép fel a G. Caféban. A dráMA fesztivál három eseménye is a G. Caféban zajlik, ott tartják a Csodálatos vadállatok felolvasószínházat szerdán, október 7-én, másnap a Makám-koncertet, illetve pénteken a Friday Rehab is koncertezik.

Októbert 17-én, szombaton a Balogh Tamás Quartet játszik kortárs dzsesszmuzsikát, 30-án pedig színházi előadás lesz: a Nézőművészeti kft.-nek ezúttal A gyáva című előadását nézheti meg a közönség, a darabot az Ady/Petőfiből is ismert Kovács Krisztián játssza. Másnap a Sárik Péter Trio játszik Micheller Myrtill-el.

November 5-én, csütörtökön koncertezik a Tóth Viktor Trió, 9. és 14. között a G. Kulturális Egyesület szervezésében lesz a kamarazene-fesztivál, ennek a városháza díszterme ad otthont.

Decemberi időpontok is fellépők is ismertek, a Kaltenecker Zsolt, Dés András és Piri Géza triója 3-án, csütörtökön jön a G.-be, 12-én pedig a Borbély-Dresch Quartet játszik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."