Kultúra » Zene

Nagyon Erdély a Palma Hills első klipje (videó)

Új videoklippel jelentkezett a néhai Face Today. Első nagylemezük is úton van.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

palma hills2
Palma Hills videoklip, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. július 25., 14:54
0 hozzászólás. 

Múlt héten új videoklippel rukkolt elő a Palma Hills, a néhai Face Today. Igazából az első kiadványuk látott napvilágot, amióta új néven fut a négytagú (Butu Arnold, Lukácsi Előd, Siklódi Bátor, László Péter) székelyudvarhelyi zenekar. Az A38 budapesti partihajó kisfilmjében elárulták, hogy legújabb és egyben első nagylemezük is úton van, aminek a most elkészült Undone című szám az előfutára.

A fiúk a Cseh Tamás Programnak köszönhetően új videoklipjüket nagyobb anyagi keretből forgathatták le Iosif Tosa és Szász Adorján szereplésével. A videót András I. Gábor irányításával készítették el, amelyhez egy, Virágh Péter által irányított drón is segítségükre volt.

A Palma Hills nem okozott csalódást, legutóbb a névváltoztatásuk során kérdeztük őket, akkor Lukácsi Előd elmondta, mindenképpen szerették volna a hegyeket, az itthont, a természetet megjeleníteni az arculatban. Tartották is magukat ígéretükhöz, hiszen ezen a néven kiadott első klipjük közelebb hozza Erdélyt a nézőhöz, a fiúk a Kolibica-tónál, a torockói Székelykőnél, a Tordai hasadéknál, a Tárnica-tónál, illetve a Máramarosi havasoknál forgattak.

A Keretblogról megtudtuk, a nagylemez dalai már rögzítve vannak, idén őszre várható megjelenésük. A Palma Hills-t legközelebb Budapesten, a Sziget Fesztiválon láthatjuk, augusztus 14-én, vasárnap a Blues Kocsmában.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."