Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – miénk a város - FRISSÍTVE

Szombaton átvesszük az uralmat a város szórakozóhelyei felett: születésnapot ünnepel az uh.ro, két helyszínen is várunk minden bulizót.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Miénk a város
Miénk a város
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. szeptember 15., 16:32
0 hozzászólás. 

Csütörtökön három helyszínen kezdhetjük a melegítést a hétvégi bulikra. A G Music Pub retro zenével csalogatja közönségét – a hangulatot a Cold Caffé zenekar bulija dobja fel. Teljesen más stílust képvisel a Jungle Clubban rendezett Jungle party, ahova továbbra is ingyenes a belépés.

Mini-fesztivállal jelentkezik Monyó: a Fényes grillkertben rendezik a Cold Rock Festet, aminek alkalmával újra összeáll a Kopó Blues Band, valamint vendégzenekarként fellép a Rammbrand(t) is. További részletek korábbi beharangozónkban olvashatóak.

Pénteken tovább bővül a paletta, három buli közül is választhat, aki jól szeretné érezni magát. A balkáni hangzásokat Székelyudvarhelyen meghonosító Tóth Árpi a G Music Pubba költözik egy újabb éjszakára, a Park étteremben pedig ismét Kusmó áll a lemezjátszó mögött a jól ismert slágerekkel.

Új bulival próbálkozik a Jungle Club: a Ba***ad neki party ötlete egy poénosnak szánt beszólásból indult, ami rövid idő alatt népszerű lett a törzsvendégek körében, így most pénteken ennek égisze alatt szól a zene DJ Littasi, DJ Sümecz és DJ Thomas vezényletével.

buliplakatok_szept15

Szombaton mi is gőzerővel nyomulunk. Nemrég lett két éves az uh.ro, ennek apropóján bulizni hívjuk minden kedves olvasónkat a Jungle Clubba, ahol a hangulatért és a zenéért DJ Barneey – BRNY felel, mi pedig szülinapi tortával kedveskedünk a vendégeknek. Érdemes korán érkezni, ugyanis 23 és 24 óra között akciósan, csupán 5 lejért vesztegetik a Jägermesitert és a Jim Beamet.

buliplakatok_szept15

A másik helyszín a G Music Pub, ahol ismét a hangszálakat tesszük próbára egy újabb karaoke esten. Néhány sör után már nincs rossz hang, így mindenkit arra bíztatunk, próbálja ki énektudását – minket nem lesz nehéz fölülmúlnia.

Aki koncertre vágyik a buli(k) előtt, vegye célba a Thunder Rock Clubot, ahol némi nemzeti tudatot is kapunk a zenével. Elsőként a Historica együttes lép színpadra szombaton este: az öttagú zenekar a magyar történelem ismert és kevésbé ismert eseményeit dolgozza fel dalban. Hisznek abban, hogy a közös múlt ismerete, szeretete nemcsak okulásul szolgálhat, hanem segíthet felépíteni a közös jövőt a Kárpát-medencében élő emberek számára.

buliplakatok_szept15

Őket egy teljes mértékben helyi csapat követi: a Hargita Rock Band annak a főleg gimisekből álló diákzenekarnak a neve, amely a nemzeti rock stílusában próbál maradandót alkotni Székelyudvarhelyen. Részletesebben ide kattintva olvashatnak róluk, zenéjükért pedig irány a Thunder!

buliplakatok_szept15

Amennyiben nem piros-fehér-zöld hangulatra vágyunk, akkor még a G. Café is opció, itt ugyanis a kávézó egyik gyakori vendége énekel: Tóth Kati már jó néhányszor járt a Szentimre utcai kávézóban, a vendégek legnagyobb örömére. Most Szász Csaba (gitár) és Moriczi Miki (billentyű) kíséretében igyekszik elkápráztatni hallgatóságát.

buliplakatok_szept15

Frissítés: A No Limites srácok No Limit Party 6. címen igérik, hogy ismét megtáncoltatnak az UFF nagytermében, szombaton 22 órától. 6 lejért már bejuthatunk, 7 lejért világító karkötőt is adnak, a helyszínen pedig táncos lányok, akciók és egyéb meglepetések is várnak.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."