Rájátszást érő helyen áll az udvarhelyi csapat

Második helyen végzett az első tornán a Székelyudvarhelyi ISK-Fejér felnőtt asztalitenisz csapata. A FetFeel ötödik helyen áll.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

asztali
Egy vereséget szenvedtek, a többi mérkőzést megnyerték
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. október 17., 10:49
0 hozzászólás. 

Lejátszották a másodosztályú felnőtt asztalitenisz-bajnokság első turnéját Buzăuban.

A Székelyudvarhelyi ISK-Fejér együttese csütörtöktől szombatig hét meccset játszott - ezalatt egyetlen meccset vesztett a csapat, a többit mind megnyerte. A Fejér-Konnert András, György István, Kádár Tibor összeállítású csapat pénteken a Konstanca ISK-t 5-1-re, Dést 5-2-re verte – ezeken a meccseken Tamás Szabolcs is asztalhoz állt és jól szerepelt. Szombaton pedig a Buftea-i ISK-t, a Kolozsvári CSM-t és a Bukaresti Spartac-ot egyaránt 5-1-re verte meg az együttes. A csapat a rájátszást érő második helyen áll, februárban a nyolccsapatos mezőny ismét összeméri erejét.

A második csoportban a Székelyudvarhelyi FitFeel SE is ugyanazon a helyszínen játszotta le a mérkőzéseit, három meccset megnyert, négyet pedig elveszített. A Görgényi Levente, Márton Zoltán, Jobb Levente és Lucian Trif összeállítású csapat a Konstancai ISK II-es csapatát 5-1-re, Cîmpulungot 5-4-re, Craiova II-es csapatát 5-3-ra győzte le, de kikapott Aradtól (0-5), Buzăutól (3-5), Zilahtól (1-5) és a Konstancai Farultól (0-5).

Az ISK-Fejér a rájátszást érő második helyen áll az I. csoportban, a FitFeel ötödik a II. csoportban, februárban a nyolccsapatos két csoportnak ismét lesz egy tornája, akkor alakul ki a rájátszás mezőnye.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."