Három hét három ország

Több országot érintő, háromhetes felkészülésen van túl a Székelyudvarhelyi ISK-FSk ifi és újon csapata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

Asztalitenisz_3_het_edzes
Asztalitenisz_3_het_edzes
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. szeptember 02., 08:27
0 hozzászólás. 

Háromhetes tréningen vannak túl a Székelyudvarhelyi ISK-FSK ifjú asztaliteniszezői. Az edzéssorozatot egy ivói csapatfejlesztő táborral kezdték meg, majd itthon folytatták a fizikai felkészülést. Ezen már részt vettek az adai (Szerbia) vendégjátékosok is, akikkel közösen edzettek öt napon keresztül.

Innen Nagykárolyba utaztak, ahol az udvarhelyi és adai játékosokon kívül Vásárhelyről, Nagykárolyból és Kézdiről is voltak asztaliteniszezők. A hat napon át tartó felkészülésen közös csapatedzéseket tartottak, ezután a csapat egy kis kitérőt tett Nyírbátorba, ahol egy román-magyar barátságos meccset játszottak, majd következett a Szent István kupa (a beszámoló itt olvasható). A hónap utolsó felében a csapat Szerbiába utazott a további felkészülésekre, ahol Dombi Tihamér és Péter Nándor külön edzhetett a szerb válogatottal.

Asztalitenisz_3_het_edzes

Kalóz Anita, György István (edző), Bálint Bernadett

A csapat mostanra hazaért, de már készülnek a jövő héten esedékes országos asztalitenisz ifjúsági döntőre, ahol Abrán Mónika, Dombi Tihamér és Gál Levente érdekeltek.

"A jó kapcsolatoknak köszönhetően sokkal több lehetőségünk nyílt a felkészülésre, amelyet a sportiskola, a helyi tanács, a megyei tanács és természetesen a szülők finanszíroztak. Az edzéssorozat sokkal látványosabb, aktívabb és eredményesebb volt, mint az előző években. Egy nagyon hosszú és fárasztó, de hasznos felkészülésen vagyunk túl. A három hét felért három hónap szokványos edzéssel" – számolt be György István edző

"Idei céljaink a felnőtt csapat benttartása az A osztályban, a kisebbeknél Péter Nándortól várunk eredményeket, szeretnénk ha a válogatottba kerülne, országos bajnoki érmet tudhatnánk illetve egy EB szereplést. Az újoncoknál is számítunk egy-két éremre" – összegezte István



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."