Sport » Bowling

Kupáért gurítanak a székelyek

Második kiadásához érkezett a Székely Kupa bowling-bajnokság, ahol három helyszínen is megmérkőznek a résztvevők.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Húsvéti kupán mutathatod meg, mit tudsz

Nyuszi vagy, ha nem nevezel!

Húsvéti ügyességi kihívással állt elő a Septimia...
Karamán Ibolya és Geanina Dumitrascu

Országos első hellyel is büszkélkedhet Udvarhely

Nem csak a kézilabda és a teremlabdarúgó csapataira...
Párosban guríthattok a Septimiában

Kettesben most még szebb az élet

Nemcsak a nagyobb csapatok számára létezik...

Bowling a székelyudvarhelyi Septimia szabadidőközpontban
Fotó: Szász Attila/archív
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2014. július 21., 10:56
0 hozzászólás. 

Egyre többen ismerkednek meg Székelyudvarhelyen a bowlinggal. Térségünkben még fiatal sportágnak számít ez, de máris versenyek sokaságát bonyolították le. Nagy érdeklődés övezte a városi bajnokságot is, amelyet most már a harmadik alkalommal szerveztek meg, egyre több résztvevő csapattal. Itt már jól megfér egymás mellett a kezdő és a haladó játékos egyaránt.

A Székely Kupát sem most írták ki először, a tavalyi után másodszor szervezi meg a Septimia Sport Klub. A versenykiírás roppant egyszerű: három helyszínen kell részt venni, az összesített pontszámok alapján alakul ki a rangsor. Ennek első négy helyezettje aztán a legvégén összecsap a döntőben a helyezésekért.

Az első forduló a székelyudvarhelyi Septimia szabadidőközpontban lesz, a második a csíkszeredai 300 Bowling & Barban, a harmadik a sepsiszentgyörgyi Bobowling Sport Centerben, majd a fináléra a csapatok visszatérnek a Septimia Bowling & Barba.

Egy csapat négy játékosból áll, de a versenykiírás megengedi még két cserejátékos nevezését is. Iratkozni a sportclub@septimia.ro email címen lehet, egészen július 25-ig.

Jó tudni, hogy benevezési díj nincs, a résztvevőknek csupán a pályahasználati díjat kell fizetniük, ami fordulónként 160 lej. A döntőben egyébként csak azok az együttesek lehetnek ott, akik mindhárom helyszínen megjelennek, és ezeken a versenyeken elért pontjaik alapján a legjobb négy közé kerülnek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."