Sport » Egyéb sport

Vébére készül Katona Zsolt

Nem adtak esélyt, hogy ott lehessen az Eb-n, a világbajnokságról való lemaradást már nem engedte ki a kezei közül az udvarhelyi birkózó.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

katona zsolt birkozas
Élete legnagyobb versenye előtt áll.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. augusztus 28., 15:09
3 hozzászólás. 

Az utolsó ifjúsági korosztályos évét tölti a szabadfogású birkózó, Katona Zsolt. Hiába az idei remek szereplése, a szakszövetség mást nevezett az ifi Európa-bajnokságra, ezt követően edzője, egyben édesapja is, Katona László kampányhadjáratba fogott.

„Azt vitték ki az Eb-re, akit a fiam legyőzött az országos bajnokságon, ahol körbeveréssel lett ezüstérmes. Ezt követően egy válogatóversenyt rendeztek, ahova csak az arany- és bronzérmest hívták meg, a fiamat nem. Így nem lehetett ott a kontinenstornán. Ezt követően körlevelet küldtem minden szakszervnek, nehogy az ifi-vb előtt is így bánjanak el vele" – mesélte az előzményeket a tréner.

Ezúttal sem írtak ki szelekciót, csupán értesítették a Székelyudvarhelyi ISK sportolóját, hogy a román küldöttségben őt nevezik a 60 kg-os korosztályban, így elutazhat a Thaiföldön sorra kerülő eseményre. De azt hozzátették, hogy minden költséget neki kell állnia.

katona laszlo, katona zsolt

„Természetes, hogy így is vállaltuk a tornán való indulást. Az elmúlt hetekben több mint 30 helyen voltam, megpróbáltam összegyűjteni a majd 2000 eurót. Ez sikerült is, így egy álom teljesül, hogy ott lehetünk a legjobbak mezőnyében" – nyilatkozta Katona László.

Katona Zsolt jelenleg Bukarestben készül a román válogatott többi tagjával, a szeptember 7-ei mérlegelésig még hat felesleges kilogrammtól kell megválnia. Egy napra rá már szőnyegre is lép a 20 éves birkózó.

„Versenysportról van szó, így természetes, hogy az eredmény is számít. Jó formában van Zsolt, elég nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Bízom benne, hogy felemelt fejjel térünk haza a világbajnokságról. A sorsolásnál a szerencsére is szükségünk lesz" – összegzett az édesapa.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
agressziv kismalac
2012-08-29 16:48:45
?
Szóval a " lemaradást már nem engedte ki a kezei közül "...akkor most mit akar?
avatar
fer
2012-08-29 23:03:55
re: ?
vilagbajnok lenni te barom
avatar
agressziv kismalac
2012-08-30 15:54:12
re: re: ?
avatar
fer
vilagbajnok lenni te barom


A késő esti órának tudom be ezt a magasröptű hozzászólást, gyengébbek kedvéért mégegyszer: nem engedem ki a kezem közül, tehát az enyém
K.Zs a cikk szerint a lemaradást nem engedte ki a keze közül, tehát az az övé
....akkor most mit akar? lemaradást?
és a kritika a cikkírónak szólt, javítani kellett volna a szövegen, K.ZS biztos nem lemaradni akar.
Üdvözlettel, a barom.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."