Sport » Egyéb sport

Csapataink a visszavágókra készülnek

Mind a kézilabda, mind pedig a teremlabdarúgó csapat elkezdte a felkészülést. Barátságos meccsekre is számíthatunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

fk kse1
A sportcsarnokban készülnek a sportolók
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. január 08., 13:21
0 hozzászólás. 

Az SzKC napi egy erőnléti és egy labdás, az FK napi egy, majd két labdás edzéssel készül a január végi folytatásra.

A francia erőnléti edző, Edouard Carnet vezetésével délelőttönként erőnléti edzéseken vesz részt az SzKC kerete, délutánonként pedig "labdás" edzés van a sportcsarnokban, amit a vezetőedző, Vlad Caba tart. A vezetőség tervbe vett felkészítő mérkőzéseket is, az egyik ellenfél valószínűleg a Bukaresti CSM lesz, mert a csapat Segesváron lesz edzőtáborban. Az SzKC vezetősége egy másik edzőpartner-csapatot keres jelenleg. Az együttes január 28-án kezdi meg a hivatalos meccseket, a 16. fordulóban a sereghajtó Zsilvásárhelyi Pandurii otthonába látogat.

szaszandras20Szász András, a Székelyudvarhelyi KC beállósa a román férfi ifjúsági válogatottban lép pályára. A hét végén Piteşti-en játsszák az ifivilágbajnokság egyik selejetezőcsoportjának mérkőzéseit, a házigazda Románia pénteken Bulgáriával, szombaton Horvátországgal, vasárnap Szlovénával mérkőzik, a meccsek 18 órától kezdődnek. Az ifiválogatott Ovidiu Mihăilă irányításával szeretne kijutni a brazíliai világbajnokságra, az edző néhány évvel ezelőtt az SzKC játékosa volt.

Elkezdte a tavaszi idényre a felkészülést az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó csapata is, kedden délután megtartotta az első edzést az együttes. A napi egy edzéssel készülő csapathoz új játékos egyelőre nem csatlakozik, ebben a hónapban két felkészülési mérkőzést játszik a Marosvásárhelyi City'us-szal. Az FK számára január 25-én kezdődik újra a bajnokság, Jakab Zoltán együttese aznap Kézdivásárhelyen lép pályára, majd február elején a bajnok Dévai Autobergamo látogat az udvarhelyi sportcsarnokba. Február 14-én Román Kupa meccsen a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsalt fogadja.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."