Sport » Foci

Foci-vb: Shaquiri mesterhármassal lőtte tovább Svájcot

Argentína barátkozott Nigériával, a svájciak kiütötték Hondurast, Ecuador pedig elbúcsúzott. Ma jön a német-amerikai csata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

svajchonduras
A svájci támadó hármat rámolt be Hondurasnak. Fotók: Getty Images
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. június 26., 10:56
0 hozzászólás. 

Az F csoportban szerdán este gyors gólváltással kezdődött az Argentína-Nigéria meccs, sőt Messi az első félidő végén szabadrúgásból is gólt szerzett. Az afrikaiak megint egyenlítettek, de Rojo góljával az argentinok győztek 3-2-re, Nigéria második helyen jutott tovább. A már kiesett Bosznia-Hercegovina szépen búcsúzott, 3-1-re megverte Iránt.

argentinanigeria

Az E kvartettben Svájc szép játékkal rukkolt elő, Honduras ellen Shaquiri a hatodik percben hatalmas gólt szerzett, a mérkőzés végéig még kétszer talált be, Svájc 3-0-ra nyert és továbbjutott. A Maracana stadionban lejátszott Franciaország-Ecuador találkozón nem született gól, a franciák nyerték a csoportot hét ponttal.

A nyolcaddöntőkben Franciaország Nigériával, Argentína pedig Svájccal találkozik.

fraecu

Portálunk, valamint a Príma Rádió rendszeres közös meccsnézést tart esténként a Szentimre utcai G. Music Pubban, ahol a Magyar Televízió 1-es csatornáján lehet figyelni az eseményeket.

A ma esti meccsekről is élő közvetítéssel jelentkezik az Uh.ro a pubból, a csoportmérkőzések ma éjszaka befejeződnek. 19 órától a G csoport két utolsó meccsét játsszák, az Amerikai Egyesült Államok csapata Németországgal játszik, Ghána pedig Portugáliával mérkőzik. A csoportban minden nyitott, bárki kieshet és továbbjuthat.

Este 11 órától a H csoport utolsó meccseit játsszák, a már továbbjutott Belgium Dél-Koreával találkozik, Oroszország pedig Algériával csap össze. Holnap szünnapot tartanak a világbajnokságon, a nyolcaddöntők szombaton keződnek.

A mérkőzések előtt helyszíni tippversenyt tartunk a G. Music Pubban, a pontos eredmény eltalálásával söröket lehet nyerni. A szelvényeket a mérkőzés kezdési időpontja előtt kell kitölteni és leadni. Ugyanakkor az uh.ro-n is zajlik a tippverseny, a megszokott keretek között, nyereményekkel: a Sarki Adidas támogatásával értékes díjakat lehet majd nyerni a világbajnokság után, illetve a G. Music Pub jóvoltából egy 50 lejes vásárlási utalványhoz is hozzá lehet majd jutni.

Szurkolj velünk, élvezzük együtt a brazíliai foci vb-t!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."