Sport » Foci

Foci-vb: Thomas Müller is négyet rúgott már

Németország és Belgium csoportelsőként lépett tovább, Amerika és Algéria is a legjobb tizenhatban. Szombaton kezdődnek a nyolcaddöntők.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

nemetusa
Müller beérte Messit és Neymart. Fotók: Getty Images
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. június 27., 10:04
0 hozzászólás. 

A G csoportban Németország Thomas Müller góljával 1-0-ra legyőzte az Egyesült Államokat, de az amerikaiak is továbbjutottak jobb gólarányuknak köszönhetően, mert Portugália csak 2-1-re tudta legyőzni Ghánát. Müllernek ez volt a negyedik gólja, amivel utolérte a brazil Neymart és az argentin Messit a góllövőlistán.

belkoreaA H kvartettben Belgium egy teljes félidőt emberhátrányban játszott Dél-Korea ellen, de a hajrában így is győzött a csapatkapitány Vertonghen góljával. Oroszország hamar vezetést szerzett Algéria ellen Kokorin fejesgóljával, de az észak-afrikaiak nem adták fel, Szlimani fejesgóljával egyenlítettek és megelőzték az oroszokat.

A nyolcaddöntőkben Németország Algériával, Belgium pedig az Egyesült Államokkal mérkőzik.

oroszalgeriaPortálunk, valamint a Príma Rádió rendszeres közös meccsnézést tart esténként a Szentimre utcai G. Music Pubban, ahol a Magyar Televízió 1-es csatornáján lehet figyelni az eseményeket. Csütörtökön este telt ház volt a pubban mindkét közvetítéskor.

A hétvégi meccsekről is élő közvetítéssel jelentkezik az uh.ro a pubból, ma szünnap van a világbajnokségon, de szombaton megkeződik a kieséses szakasz. 19 órától a házigazda Brazília Chilével játszik, 23 órától pedig Kolumbia Uruguay-jal – utóbbi csapatból Luis Suarezt az olasz Chiellini megharapásért négy hónapra eltiltották, így nem játszik többet a világbajnokságon.

olaszuruVasárnap 19 órától Hollandia Mexikóval csap össze a továbbjutásért, este 11-től pedig Costa Rica Görögországgal találkozik.

A mérkőzések előtt helyszíni tippversenyt tartunk a G. Music Pubban, a pontos eredmény eltalálásával söröket lehet nyerni. A szelvényeket a mérkőzés kezdési időpontja előtt kell kitölteni és leadni. Ugyanakkor az uh.ro-n is zajlik a tippverseny, a megszokott keretek között, nyereményekkel: a Sarki Adidas támogatásával értékes nyereményeket lehet majd nyerni a világbajnokség után, illetve a G. Music Pub jóvoltából egy 50 lejes vásárlási utalványhoz is hozzá lehet majd jutni.

Szurkolj velünk, élvezzük együtt a brazíliai foci vb-t!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."