Sport » Foci

Foci-vb: az eddigi legjobb meccs volt az utolsó nyolcaddöntő

Argentína nyögvenyelősen lépett tovább, a belgák és az amerikaiak a világbajnokság eddigi legjobb meccsét játszották.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

timhoward
Howard fantasztikus teljesítményt nyújtott. Fotók: Fifa.com / Getty Images, Action Images
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 02., 10:42
0 hozzászólás. 

Kedden este 7 órától az Argentína-Svájc párharc zajlott a nyolc közé jutásért. Nem volt egy magas színvonalú mérkőzés, a svájciak hősiesen védekeztek a nem túl veszélyes argentinok ellen, akik csak a hosszabbítás utolsó perceiben tudtak betalálni.

benaglio1 Messi passza után Angel Di Maria szerezte meg a győztes gólt, habár utána a svájciak kapufát rúgtak, 1-0-ra győzött Argentína.

benaglio2

Késő este Belgium és az Egyesült Államok csapata játszotta az utolsó nyolcaddöntőt. A meccs a statisztikák alapján is az eddigi legjobb, legmozgalmasabb, legizgalmasabb találkozó volt a brazíliai világbajnokságon. A belgák többet támadtak, de nem tudták bevenni a fantasztikus formában védő Tim Howard kapuját.

vertonghen1Kilencven perc után 0-0 volt az eredmény, a jég a hosszabbítás első félidejében tört meg, a 93. percben De Bruyne talált be, majd a 105. percben Lukaku is eredményes volt.

Fordulás után az amerikai csapatból Green gólt rúgott, az utolsó negyedórában az amerikaiak támadtak végig, a belgák kontráztak, de nem esett több gól, Belgium 2-1-re győzött és bejutott a negyeddöntőbe, ahol Argentínával csap össze a legjobb négy közé jutásért.

lukaku1

Portálunk, valamint a Príma Rádió rendszeres közös meccsnézést tart esténként a Szentimre utcai G. Music Pubban, ahol a Magyar Televízió 1-es csatornáján lehet figyelni az eseményeket.

Szerdán és csütörtökön két szünnap van a világbajnokságon. A negyeddöntők pénteken kezdődnek: 19 órától egy klasszikus európa összecsapás lesz, a riói Maracana stadionban Franciaország Németországgal csap össze.

Pénteken késő este a házigazda brazilok Kolumbiával játszanak, szombaton pedig a másik két negyeddöntőt játsszák le: előbb Argentína mérkőzik Belgiummal, majd Hollandia Costa Ricával.

A mérkőzések előtt helyszíni tippversenyt tartunk a G. Music Pubban, a pontos eredmény eltalálásával söröket lehet nyerni. A szelvényeket a mérkőzés kezdési időpontja előtt kell kitölteni és leadni. Ugyanakkor az uh.ro-n is zajlik a tippverseny, a megszokott keretek között, nyereményekkel: a Sarki Adidas támogatásával értékes díjakat lehet majd nyerni a világbajnokság után, illetve a G. Music Pub jóvoltából egy 50 lejes vásárlási utalványhoz is hozzá lehet majd jutni.

Szurkolj velünk, élvezzük együtt a brazíliai foci vb-t!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."