Sport » Foci

Együtt szurkolt a miniszterelnökkel

A közösségi portálon találtuk ezt a fotót. Nemcsak fotózkodtak, pár mondat erejéig beszélgettek is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Ilyés Szabolcs és Orbán Viktor (balról :) fotó: Ilyés Szabolcs Facebook oldala
Ilyés Szabolcs és Orbán Viktor (balról :) fotó: Ilyés Szabolcs Facebook oldala
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. június 27., 10:19
0 hozzászólás. 

Ilyés Szabolcs sporttanárként dolgozik Frankfurt mellett, betegeknek segít az úszásban, szabadidős tevékenységekben.

Szabadidejének nagyrészében különböző sportrendezvényekre utazik, hogy a helyszínről szurkolhasson. Sportmenedzseri tanulmányai alatt ismerhette meg közelebbről Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok vízilabdázót, és találkozhatott Talmácsi Gábor gyorsaságimotor-versenyzővel, Kovács Kati kajakozóval, az ökölvívó Kokóval. Fotózkodott Puyollal is már, a Barcelona klasszis labdarúgójával, a magyar miniszterelnökkel azonban ez az első közös fotója.

A fotó helyszíne Franciaország, azon belül Marseille, az Izland-Magyarország Eb csoportmérkőzésnek otthont adó stadion volt. Szabolcs a szombati találkozóra repülővel érkezett Frankfurtból Montpellierbe. Ott találkozott három másik udvarhelyi szurkolóval, akiknek szintén arra a mérkőzésre volt jegyük.

ilyesszabi puyol

Mint tudjuk, Magyarország döntetlent játszott azon a találkozón, a mieink az utolsó percekben mentettek pontot. Ilyés mesélte el portálunknak az ott szerzett élményeit:

„Az én jegyem az A tribünbe szólt, ami közvetlen a VIP páholy mellett van. A félidőben a VIP-n keresztül lehetett kimenni. Amikor félidőben jöttem vissza, észrevettem, hogy vannak helyek közvetlen a miniszterelnök előtt is, így ott maradtam.

A találkozó utolsó másodperceiben láttam rajta a feszültséget, mivel az izlandiak veszélyes szabadrúgást végezhettek el. Szerencsére nem ment be. Figyeltem, amint egy nagyot fúj a levegőbe, és azt mondja: „Huh, ezt megúsztuk".

A lefújást követően egyből ott termettem mellette, nyújtottam a kezem és gratuláltam neki a megszerzett pontért. Ő szintén gratulált nekem, majd mindegyikünk ment a dolgára.

Sokáig bent voltam a stadionban, a találkozó után egy órával is tartott még az ünneplés.

Amikor másodszor is kijött a találkozó után a magyar válogatott a szurkolókhoz, Orbán Viktor is közelebb ment az ünneplőkhöz. Ekkor ismét leszólítottam, hogy szeretnék egy közös fotót készíteni vele. Jópofa volt, természetesen igen mondott, és közben röviden elbeszégettünk:

− Miniszterelnök úr, tudja, én székelyudvarhelyi vagyok

− Onnan biza jó sokat kellett utazni.

− Ritkán van hasonló élményben részünk, ezért nem számít a távolság − feleltem neki.

−Valóban ritkán adatik meg hasonló siker – válaszolta.

A fotózás után további jó utat és hasonló sikereket kívántunk egymásnak. Nagyon közvetlen volt, és jó hangulatban telt el ez a pár perc" – részletezte a sportélményen túl a találkozás örömét Szabolcs.

A Portugália elleni találkozót Marseille mellett egy kempingben nézte Ilyés, harminc lengyel társával, akik az egész találkozó alatt a „riá, riá, Hungáriá"-t skandálták.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."