Sport » Futsal

Megbotlott az SK

Elszenvedte első vereségét a teremlabdarúgó élvonalban a Székelyudvarhely Sport Klub.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal sk
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. október 16., 19:51
0 hozzászólás. 

A jó sorozat folytatására készült a bronzérmes, egyben megtartotta volna vezető helyét a tabellán a futsal élvonal ötödik fordulóját követően. A kedd esti találkozót a Péter – Szabó, Miklós, Kovács, Bíró (játszottak még: Réti – Demény, Képíró, Birtalan, Bodor, Jakab, Ozsváth) összeállításban kezdte az SK a Galaci United otthonában. Az első percek csak tapogatózással teltek, egy vékony Bíró-akciót és két Péter-védést lehetett feljegyezni. Aztán sokkal aktívabb lett a Galac, egy kapufa után a 9. percben szöglet után hagyták teljesen szabadon Moldoveanut, aki nem kegyelmezett.

Az udvarhelyiek továbbra is nehézkesen jutottak el a kapuig, a 14. percben Apostol egyéni akciója után már 2–0-ra módosult az állás. A legnagyobb SK-helyzetet Birtalan hagyta ki, oldalberúgást követően közelről pöckölt bele, a labda a kapust és a kapufát is érintve ment ki.

Sokkal többet kellett kockáztatnia a második játékrészben a Sport Klubnak, nyílt sisakos küzdelem folyt, ahol a vendégek előtt megvolt párszor a felzárkózás lehetősége, igaz, hogy ellenfele is eldönthette volna a meccs végkimenetelét.

Ez a 27. percben meg is történt: egy 8 méterről elvégzett szabadrúgást Buleandră vágott be a lábak között. A negyedik bekapott találatot követően már mindenkinek játékjogot adott a tréner, Miklós kozmetikázta az eredményt. A végjátékban mezőnyjátékosra cserélte kapusát Udvarhely, de ez a húzás sem jött be, az ellenlábas jegyzett újabb gólt.

A Galac megérdemelten húzta be a győzelmet, az SK-nak nagy erőfeszítésébe került, hogy igazán veszélyes akciókat vezessen. Hiányzott Szőcs László játéka, sok volt az egyéni hiba, elmaradt a csapatjáték.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 5. forduló:

Galaci United–Székelyudvarhely SK 5–1 (2–0)

Gól: Moldoveanu (9.), Apostol (14.), Buleandră (27.), Curteanu (30.), Bâgu (39.), illetve Miklós (35.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."