Sport » Futsal

A hibákért bűnhődött az SK-t

Háromgólos előnyt adott ellenfelének a Székelyudvarhely Sport Klub. A fiúk ledolgozták, de nem tudták itthon tartani a pontokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

futsal, sk, galac
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. március 03., 22:25
0 hozzászólás. 

A tavalyi kisdöntő két résztvevője csapott össze vasárnap este a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszában. Csütörtökön a Székelyudvarhely Sport Klub a Román Kupában diadalmaskodott a Galaci United otthonában, ezúttal azonban megfordultak a szerepek.

A házigazdák a Péter – Szabó, Bíró, Birtalan, Szőcs (játszottak még: Képíró, Miklós, Kovács) összeállítással kezdtek. A meccs első fele inkább a tapogatózással telt el, Szőcs emelése ment mellé. A 8. percben Péter nagy védésére volt szükség, de az azt követő szögletből megszerezte a vezetést a vendégcsapat: Dodan maradt szabadon. Két eladott labda következett, amiket könyörtelenül kihasznált Tudose és Ilie, így a 11. minutumban már 0–3-at mutatott az eredményjelző.

Innen kellett rendeznie a sorait az SK-nak, elkezdeni a felzárkózást. A 12. percben Szőcs jegyezte az udvarhelyiek első találatát, Bíró passzát értékesítette, ezt Szabó kapufája és Bíró ziccere követte. Miután kigyűlt a Duna-partiak csapathibája, a hazaiak a szabálytalanságot keresték. Itt nem jártak sikerrel, ellenben Szabó bődületes, kilenc méterről leadott lökete a jobb felsőben kötött ki (2–3).

A mozgalmas első játékrésznek korántsem volt vége: egy állított helyzetből ismét gólt értek el a vendégek, Tudose közelről bepöccintette. A 20. percben pedig Szőcs könnyed bokamozdulattal emelte át a kimozduló kapus felett a Szabótól érkezett labdát (3–4).

sk. galac, futsal

A pihenőt követően már nem volt annyira mozgalmas a játék, igaz, hogy Bíró rögtön kiegyenlített. Ezután már visszavettek az iramból a csapatok, kevesebb volt a lehetőség a kapuk előtt. Szőcs újabb kapufája után a 32. percben érkezett a hidegzuhany: Szabó veszítette el a játékszert a saját térfelén, Ivan pedig hidegvérrel értékesítette az adódó lehetőséget (4–5).

A végjátékban még mezőnyjátékosra cserélte kapusát az SK, de nem ért el addig, hogy reális esélye legyen a pontszerzéshez. A Galaci United visszavágott a kupában elszenvedett vereségért.

A lefújást követően Albert István, az SK edzője portálunknak elmondta: „Nem vagyunk az a csapat, aki megengedhet magának háromgólos hátrányt. Mégis visszahoztuk a meccset, aztán egyéni hibák döntöttek. Ki kellene lábalnunk ebből a rossz szokásunkból, hogy könnyedén adományozunk gólokat, de ahhoz napi edzés, kellő létszám szükséges. Na, meg naprakész fizetés".

Teremlabdarúgó 1. Liga, 16. forduló:

Székelyudvarhely Sport Klub–Galaci United 4–5 (3–4)

Gól: Szőcs László (12., 20.), Szabó Zsolt (18.), Bíró Attila (21.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."