Sport » Futsal

Döntetlen született a „székely” futsal-rangadón

Hatalmas csata után pontosztozkodás lett a vége a sepsizentgyörgyi futsalcsatának. Székelyek és spanyolok egymás között.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkszentgyorgy-01
Fotó: Kakasy Botond / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. február 10., 18:43
0 hozzászólás. 

Izgalmas csatát vívott a két együttes, a meccs utolsó percében úgy volt, hogy a hazaiak nyernek, aztán Mihály Zoltán gólja döntetlenre mentette a találkozót. Teltház volt a szentgyörgyi sportcsarnokban, az FK-t a Székely Medvék közül is elkísérték néhányan.

Az FK Székelyudvarhelyben nem játszhatott a két fordulós eltiltását töltö Szőcs László, felépült viszont térdsérüléséből Szécsi Barna: a Klein – Mánya, Szabó, Mihály, Szécsi (játszott még Birtalan, Biró és Miklós Tamás) kezdősor mindjárt az első percben gólt kapott a Sepsiszentgyörgyi Spicom vendégeként, de még ugyanabban a minutumban Szécsinek sikerült az egyenlítés. Sokáig helyzet helyzetet követett, de a hazaiaknak a szünet előtt újra betaláltak.

Fordulás után ezt Mihály egyenlítette ki, de a szentgyörgyiek (a mérkőzés nagy részén a négy spanyol idegenlégiós játszott, a többiek csak epizódszerephez jutottak) elhúztak két góllal, a negyediket tízméteresből szerezték – ezt követően húzott egyet Jakab Zoltán, az FK edzője és mezőnyjátékosra cserélte a kapust. Meg is lett az eredménye, Birtalan, majd Szécsi újabb találatával egyenlítettek az udvarhelyiek.

Ám az utolsó percben egy újabb vendégszabálytalanság után elvégzett tízméteresből megint vezetett a Spicom, a vészkapusos taktika azonban megint eredményes volt, az FK kiegyenlített.

Jakab Zoltán, az FK edzője a meccs után megjegyezte, hogy a mutatott játék alapján és a csarnokban uralkodó hangulat ellenére elfogadható a döntetlen, de ez inkább Dévának kedvez. Az FK következő meccse vasárnap, február 16-án 18 órától zártkapus lesz a sportcsarnokban, az elképzelés szerint a Kolozsvári Clujana elleni mérkőzést egy kameraállásból, a sportcsarnokon kívül elhelyezett kivetítőn követhetnék majd a szurkolók.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 14. forduló

Sepsiszentgyörgyi Spicom-FK Székelyudvarhely 5-5 (2-1)

Az udvarhelyi gólszerzők: Szécsi Barna (1., 32.), Mihály Zoltán (23., 40.), Birtalan Barna (30.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."