Sport » Kézilabda

Szabó Levente visszatér az SzKC-hoz

Húzóember volt, amikor a Székelyudvarhelyi KC felkerült az élvonalba. A válogatottat is megjárt kapus nyáron visszajön.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szabo levente
Szabó Levente hazatér.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. április 01., 17:49
0 hozzászólás. 

Jelenleg a Tordai Potaissa játékosa – az együttes nagyban köszönheti neki, hogy jelenleg a harmadik helyen áll. Szabó Levente szerződése viszont az idény végén lejár, minthogy nem akarta meghosszabbítani azt a klubjával, így lecsapott rá a Székelyudvarhelyi KC.

Mindenben megegyeztek, a nyári szünetben újból visszajön szülővárosa csapatához a 33 éves hálóőr. Levente portálunknak elmondta, több ajánlat közül is választhatott, de az egyik legjobbat az SzKC adta. „Három plusz egy éves szerződést kötöttünk, mely a soron következő szezontól lesz érvényes" – nyilatkozta.

Szabó 2009-ben távozott a Székelyudvarhelyi KC-tól, majd jó pár klubváltást követően a válogatottságba is belekóstolt. Akkor nem éppen békésen vált el a két fél, de Levente elmondta, azóta sok minden változott: „Most teljesen más személyekkel tárgyaltam, ők is úgy látják, hogy félre kell tennünk a múltban történteket. Bajnok akarok lenni, ezért is választottam az SzKC-t. Itt minden feltétel adott, hogy a dobogó legfelső fokára állhassunk" – tette hozzá.

A sors pikantériája, hogy az SzKC és a Torda azért küzd, hogy kié legyen a harmadik hely a tabellán, sőt legközelebb épp farkasszemet néznek. „Jelenleg nem érdekel, hogy Udvarhely hányadik lesz, hanem az, hogy a Tordával jól teljesítsünk. Profi játékos vagyok, úgy hiszem, hogy ezen túl tudom tenni magam" – mondta.

A Székelyudvarhelyi KC második bejelentett kigazolása, a kapus mellett egy macedón játékos is érkezik a nyári szünetben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."