Sport » Kézilabda

Jövő kedden fogadja Konstancát az SzKC

Végre megvannak a Konstanca elleni meccsek időpontjai: a két csapat jövő kedden és szombaton néz farkasszemet egymással.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Fotó: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. április 23., 09:27
0 hozzászólás. 

A Román Kézilabda-szövetség honlapja szerint a Székelyudvarhelyi KC április 29-én, kedden 19 óra 45 perckor fogadja a Konstancai Kézilabda Klubot – eddigi informácóink szerint az összecsapást közvetíti a Digisport.

A találkozót a Belan/Calina játékvezetői páros vezeti majd. A második találkozó május 3-án, szombaton 12 órától lesz Konstancán, amennyiben szükséges, a harmadik mérkőzést 4-én, szintén 12-től játsszák.

Tegnap lejátszották a Pandurii Tg. Jiu–Bákói Ştiinţa összecsapást, a vendég bákóiak 40–34-re győztek. A második mérkőzés pénteken 17 órától lesz Bákóban. A Bukaresti Dinamo–Tordai Potaissa találkozót csütörtökön este fél kilenckor gyűrik le Bukarestben.

Sipos hangolja össze az ifiket

Az SzKC honlapján közleményben jelentette be, hogy a csapat főtámogatója és elnöke, dr. Verestóy Attila folytatja a közel tíz évvel ezelőtt elindított hosszútávú tervet, így az általunk márciusban elemezgetett lehetőségek keveredése jön létre.

Ugyanakkor a klub vezetősége megbízza Sipos Lóránt ifjúsági edzőt, hogy összefogja az utánpótláscsapatok munkáját (a klubnál Siposon kívül Mester Zsolt, Stefán András, Kuti Zoltán, Csavar Zoltán, Gagyi Erika és Simon Áron az ificsapatok edzői), Benedek Árpád Csabát pedig felmenti ezen feladatok ellátása alól. A teljes közlemény itt olvasható.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."