Sport » Kézilabda

SzKC: fontos lépés a negyedik helyért

Magabiztos győzelmet aratott az SzKC, nagy lépést tett a negyedik hely felé.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

onyejekwe
Fotó: szkc.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. május 07., 21:10
1 hozzászólás. 

Hét góllal győzte le szerdán este hazai pályán a Székelyudvarhelyi KC a Bukaresti Dinamót. Vlad Caba a Ciobanu – Mihalcea, Majnov, Tálas, Sipos, Feuchtmann, Onyejekwe (pályára léptek még: Szabó – Ferenczi, Szász, Komporály, Vlad) csapatot küldte harcba, de csak negyedóra után lendült igazán játékba az SzKC, ekkor vette át a vezetést. Féliődig növelte előnyét a házigazda, négygólos vezetéssel mehetett pihenni.

talashuba

Fordulás után a Dinamo is bekeményített, egy gólra is megközelítette az udvarhelyieket, de a végjátékot abszolút uralta a hazai csapat, simán, magabiztosan verte a fővárosi együttest. Fontos volt, hogy sok góllal győzzön az SzKC, mert az is számít a végelszámolásnál. A csapat vasárnap, május 11-én a Pandurii Tg. Jiu otthonában lép pályára.

A klub szintén szerdán közölte, hogy Chike Onyejekwe egy évvel meghosszabbította a szerződését, így jövőre is az SzKC-ban marad. Késő délután, a Dinamo elleni találkozót megelőzően a Konstancai HCM a Bákói Științát 27–18-ra legyőzte – a találkozó azonban nem volt ennyire egyértelmű, a jól játszó bákóaiakat a játékvezetők téves ítéletekkel sújtották (a mérkőzés második félidejében klubelnökük le is akarta hívni a csapatot a pályáról, ebben Eliodor Voica edző akadályozta meg), a házigazdák pedig az Udvarhelyen is mutatott szokatlanul durva és sportszerűtlen játékuknak is köszönhették győzelmüket.

Felsőház, a 4–6. helyért

Székelyudvarhelyi KC–Bukaresti Dinamo 31–24 (14–10)

Az udvarhelyi gólszerzők: Mihalcea 8 (egyet hetesből), Feuchtmann, Tálas 5–5, Onyejekwe 4, Majnov, Szász 3–3, Vlad 2, Sipos 1

Hétméteresek: 3/1, illetve 1/1

Kiállítások: 10, illetve 14 perc



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
otto9876
2014-05-09 15:46:24
...
Ki nem szarja le a negyedik helyet?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."