Sport » Kézilabda

A Pick Szeged a legudvarhelyibb kézilabdacsapat

Több mint száz kézilabda-rajongó volt kíváncsi az EHF Kupára kedden délután. Csütörtökig itt marad.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

ehf2
Sokan eljöttek megnézni a serleget
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. július 30., 09:05
0 hozzászólás. 

Egykori sportolók, szurkolók, a kézilabdát szerető székelyudvarhelyiek gyűltek össze kedden délután a Rákóczi Sportcenter előterében, ahol bemutatták az idén májusban a Pick Szeged csapata által elhódított, több mint egy méter magas EHF-trófeát.

ehf1Szegeden négy udvarhelyi játékos játszott-játszik, hiszen a kilencvenes években Bartók Csaba, majd Csavar Zoltán (a kupabemutatón is Pick Szeged-mezben jelent meg), jelenleg pedig Ilyés Ferenc a csapat tagja – a mostani kupabemutatót édesanyja, Miklós Magdolna szervezte –, de rövid ideig Ferenczi Botond is a Pickben kézilabdázott.

Ezt a bemutatón köszöntőbeszédet mondott Süli Róbert, a csapat sajtósa is hangsúlyozta, hozzátéve, hogy "a Pick Szeged a legudvarhelyibb kézilabdacsapat" és hogy a berlini Final Fourban mind a Füchse Berlin, mint pedig a Montpellier elleni meccsen Ilyés nagyon sokat tett hozzá a győzelemhez. A májusi mérkőzést teljes egészében meg lehet tekinteni. 

A bemutató végén a berlini döntő mérkőzés utáni ünneplést, illetve a kupa átadását vetítették le a sportterem előterében. A sárgarézből készült serleget csütörtök délutánig lehet megtekinteni, illetve lefényképezni a Rákóczi Centerben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."