Sport » Kézilabda

Már nem veretlen az SzKC

Megszakadt a jó sorozat, nagyon rosszul játszott Bukarestben a Székelyudvarhelyi KC.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

vasluiszkc1a
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. október 12., 16:29
0 hozzászólás. 

Hétgólos vereséget szenvedett az SzKC a Bukaresti CSM otthonában, ilyen rosszul az idén még nem játszott a csapat. Nem is indult jól a mérkőzés a Rapid sportcsarnokában, de az első féliődben még tartottuk a lépést a szerb idegenlégiósokkal teletűzdelt ellenféllel szemben. Negyedóra után még döntetlen volt, a vezetést nem tudtuk átvenni, kiegyenlített csata folyt a pályán, támadásban mindkét együttes sokat hibázott.

A meccs a második félidő elején dőlt el, amikor a CSM elhúzott négy góllal, az SzKC pedig csak futott az eredmény után. Caba sok variációval kísérletezett, de egyszerűen nem ment a csapatnak, irgalmatlanul sok lehetőséget hagytak ki a játékosok. A házigazdák szerb kapusa, Blazsevics nagy napot fogott ki, 17 (!) lövést hárított.

A játékrész közepén a csarnok közönségének egy része a szombati focimeccs rigmusait is skandálta ("Afară cu ungurii din țară!"), de az SzKC-t azzal nem lehetett kizökkenteni, az már hamarabb megtörtént. A jó kezdés után törés következett be, az utóbbi mérkőzéseken (Temesvár és Bákó ellen) nem mutatta azt a formát az együttes, mint az első meccseken (Vaslui, Tg. Jiu és a Steaua ellen). Remélhetőleg jövő szombaton, a Suceava elleni hazai találkozón a csapat feledteti közönségével a bukaresti kisiklást.

Kézilabda Férfi Nemzeti Liga, 8. forduló

BUKARESTI CSM–SZÉKELYUDVARHELYI KC 27–20 (11–9)

CSM: Blazsevics – Pătru, Szimovics 6, Marijanac 6, Mioisevics 7, Constantinescu 2, Novanc 2. Csere: Iancu – Stamate, Negru, Capotă, Sicelean, Kosztadinovics.

SZKC: Szabó – Onyejekwe 1, Rusia 4, Kuzmanoszki 2, Mihalcea 1 (1), Tálas 3, Sipos. Csere: Tevazade – Majnov 7 (1), Sztojlov 1, Ferenczi 1, Komporály, Szász.

Az eredmény alakulása: 6. perc: 2–2, 13. p.: 5–5, 22. p.: 7–6, 40. p.: 16–11, 42. p.: 18–12, 50. p.: 21–17

Kiállítások: 16, ill. 2 perc

Hétméteresek: 0/0 ill. 4/2



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."