Sport » Kézilabda

Továbbra sem megy az SzKC-nak

Tízgólos vereséget szenvedett szombaton este a Székelyudvarhelyi KC a Bukaresti Dinamo vendégeként. A mélyrepülés folytatódik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-bako2
Fotó: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. november 08., 23:24
0 hozzászólás. 

Habár a házigazdák jobban kezdték a meccset, az SzKC bátran játszott az első félidőben. Annak ellenére, hogy a szenzációsan játszó szenegáli-francia irányító Ibrahima Diaw és a horvát óriás, a 2 méter 12 centiméteres Josip Sandrk ellenállhatatlanok voltak, az SzKC fel tudta venni a harcot a fővárosiakkal. Főleg Chike Onyejekwe villogott tőlünk, a belső hármasunk viszont nem játszott jól, Vlad Caba így kénytelen volt nagyon sokat improvizálni a meccs alatt.

A 17. percben átvettük a vezetést 9-8-ra, de mint később kiderült, ez volt az egyetlen olyan momentuma a meccsnek, amikor nálunk volt az előny. Pihenőre már kétgólos hátrányban mehettünk, sőt Goran Kuzmanoszki kétperces kiállítása miatt emberhátrányban kezdtük a második félidőt is.

Ez a játékrész már egyértelműen a Dinamóé volt, az SzKC 15 perc alatt mindössze három gólt tudott szerezni. Diaw olyan dolgokat mutatott, amit legfeljebb a BL-ben lehet látni, román bajnokságban nagyon ritkán.

Vlad Caba cserélgette a posztokat, kevergette a kártyákat, de nem tudott fogást találni a Ion Mocanu által összerakott Dinamón, a különbség pedig egyre nőtt. A játékrész közepén már stabilan hét-nyolc góllal vezettek a bukarestiek, még Dan Savenco kiállítása sem hozott fordulatot a meccsbe, ami úgy ért véget, hogy nem férhetett kétség a győztes kilétéhez.

A bajnokság szünetében sem sikerült rendezni a sorokat az SzKC-nál, amely a kitűnő kezdés után nem találja magát. A Dinamo elleni meccsen is volt néhány jelenet, ami azt bizonyítja, hogy tud ez a keret nagyon jó lenni, de valami miatt mégsem tud stabilan jól teljesíteni, még egy meccsen sem.

Ahhoz, hogy az utóbbi bajnokikon (a Bukaresti CSM, a Suceava és a Dinamo ellen) mutatott rossz teljesítményt feledtetni tudja közönségével, jövő héten hazai pályán (november 12., szerda, 20.15, Digi Sport) feltétlenül meg kell verje a Dunărea Călărași-t. Ahhoz a sikerhez azonban a mai játéknál sokkal, de sokkal jobb teljesítmény kell, hiszen ne szépítsük: az SzKC második félidei játéka katasztrofális volt, tízgólos veresége pedig aggodalomra ad okot.

Kézilabda Férfi Nemzeti Liga, 10. forduló

BUKARESTI DINAMO–SZÉKELYUDVARHELYI KC 33–23 (15–13)

DINAMO: Irimuș – Asoltanei 6, Șandru 5 (1), Diaw 7, Chiruț 5, Nițu 1, Manea 2. Csere: Fuică, Makaria – Savenco 2, Rago, Sandrk 2, Mocanu 2, Băluț 1, R. Răpciugă.

SZKC: Tevzadze – Onyejekwe 5, Rusia, Kuzmanoszki, Majnov 4, Mihalcea 7 (5), Tálas 1. Csere: Szabó, Orbán L. – Sipos, Ferenczi 2, Sztojlov 1, Orbán L. 1., Komporály 1, Szász 1.

Az eredmény alakulása: 4. perc: 3–2, 17. p.: 8–9, 24. p.: 12–9, 36. p.: 19–14, 44. p.: 25–16, 56. p.: 30–20

Kiállítások: 12, ill. 6 perc

Hétméteresek: 2/1 ill. 7/5



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."