Sport » Kézilabda

Ramba az SzKC-hoz szerződött, szerdán már játszhat

Balátlövőt szerződtetett a Székelyudvarhelyi KC, Călărași ellen már pályára léphet. A hónap végén Kolozsvárra megyünk kupameccsre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

IonutRamba1
Fotó: Lukácsi Lehel / szkc.ro
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. november 11., 10:07
0 hozzászólás. 

Az idei Román Kupa nyolcaddöntőit sorsolták ki hétfőn, az SzKC a másodosztályú Kolozsvári Universitateát kapta ellenfélnek, a mérkőzés dátuma november 27-e. Az eddigiektől eltérően, idén tizenhat csapat vesz részt a kupában, a tizenhárom Nemzeti Ligás csapathoz három másodosztályos együttes (Kolozsvár, Piteşt és Resicabánya) került, így alakult ki a mezőny, az elsőnek húzott csapatok a házigazdák.

A továbbjutók már oda-visszavágót játszanak a négyes döntőbe (Final Four) jutásért, az SzKC a HC Piteşti–HC Vaslui összecsapás továbbjutójával mérkőzik.

A Román Kupa nyolcaddöntői:

Székelyudvarhelyi KC–Kolozsvári U (1)

HC Piteşti–HC Vaslui (2)

Nagybányai Minaur–Tordai Potaissa (3)

Bukaresti Steaua–Bukaresti CSM (4)

Dunărea Călăraşi–Konstancai HCM (5)

Temesvári Poli–Resicabányai CSM (6)

Bukaresti Dinamo–Bákói Ştiinţa (7)

Pandurii Tg. Jiu–CSU Suceava (8)

(a negyeddöntőkben az 1-es mérkőzés győztese a 2-essel, a 3-as a 4-essel, az 5-ös a 6-ossal és a 7-es a 8-assal játszik a Final Four-ért)

Ionuţ Rambát a fogarasi születésű, 198 centiméter magas, 23 éves balátlövőt hétfőn igazolta le a csapat a Bákói Ştiinţától. Ramba a segesvári olimpiai központban játszott, majd a Brassói RomCri-nél, négy évet pedig a tavalyi ezüstérmes Bákónál kézilabdázott. Volt román válogatott is.

A bákói csapatban hónapok óta nem játszott (konfliktusba keveredett a vezetőséggel, illetve sérült is volt), viszont szerdán este már bemutatkozhat a Székelyudvarhelyi KC-ban: a Dunărea Călăraşi ellen 20 óra 15 perctől játszik a csapat a sportcsarnokban, a meccset a tervek szerint élőben közvetíti a Digi Sport 3. Jegyeket kedden 16 és 19 óra között lehet elővételben venni, szerdán 19 órától lesz nyitva a jegypénztár.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."