Sport » Kézilabda

Az első helyről várja az SzKC a rájátszást!

Megnyerte utolsó alapszakaszbeli bajnokiját az SzKC, a forduló rangadóján is kedvező eredmény született. Udvarhely az élen áll!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

gorankuzmanoski
A csapatkapitány Kuzmanoski Facebook-oldala ezt a képet osztotta meg a tordai győzelem után! Fotók: Goran Kuzmanoski Fanpage Romania, ACS Potaissa Turda
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. április 08., 20:47
0 hozzászólás. 

Ha ugyanabban a rendszerben játszották volna az idei bajnokságot is, mint eddig, az SzKC bajnoki címet ünnepelhetett volna – naiv feltevés ez, hiszen akkor valószínűleg más dolgok is történtek volna közben, illetve az utolsó forduló találkozóiból többet is közvetített volna a televízió. Így csupán a keddi, Bukaresti CSM-Bákó (28-28) meccs került képernyőre, a hatalmas csatákat hozó Dinamo-Konstanca (25-22) és a Nagybányai Minaur-Zsilvásárhely (30-26) nem, ahogy az SzKC tordai meccse sem.

Az utolsó forduló eredményei azoban úgy alakultak, hogy egy döntetlen is elég volt az udvarhelyieknek ahhoz, hogy a legelőnyösebb pozícióból várhassák a rájátszást. Az első félidő még kiegyenlített volt, csak az utolsó percekben tudta átvenni a vezetést stabilan az udvarhelyi csapat, azonban a második játékrészben gyakorlatilag egy csapat volt a pályán.

tordaszkcA házigazdáknak egyébként mindegy volt a találkozó eredménye, mert a nyolcadiknál sem jobb, sem rosszabb helyen nem tudtak volna végezni. Nem mellékesen velük fogunk játszani a negyeddöntőben is. Rusia nagyon elemében volt a meccsen, szórta a gólokat, Tálas is most dobott a legtöbb gólt, amióta felépült sérüléséből.

Az utolsó percekben gálázott a csapat, kínai figurából is betalált, nagy örömöt okozva a helyszínen szurkoló Székely Medvéknek.

51 ponttal pedig megnyerte a bajnokság alapszakaszát a csapat, jön a neheze, a rájátszás, illetve a Benfica elleni (április 12., vasárnap, 18 óra, sportcsarnok) Challenge Kupa-elődöntő.

Férfi Nemzeti Liga, 26. forduló

TORDAI POTAISSA–SZÉKELYUDVARHELYI KC 24–32 (13–15)

Vezették: Constantin Din és Sorin Dinu (Bukarest)

SZKC: Szabó – Mihalcea 3, Majnov 5 (1), Rusia 9, Stoilov, Onyejekwe 2, Sipos. Csere: Tevzadze (kapus), Kuzmanoski 3 (1), Ramba 5, Tálas 5, Komporály. Edző: Vlad Caba.

Az eredmény alakulása: 4. perc: 2–0, 16. p.: 6–6, 23. p.: 12–11, 33. p.: 14–17, 49. p.: 21–25, 52. p.: 23–25, 56. p.: 23–29.

Hétméteresek: 1/0, illetve 4/2

Kiállítások: 8, illetve 8 perc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."