Sport » Kézilabda

Nem kapott könnyű ellenfelet az SzKC a Román Kupában

Pénteken a Steaua ellen mutatkozhat be Cristi Ghiță, Onyejekwe gólokat szerzett a válogatottban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkcresica2
Fotó: Csedő Attila, Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. november 10., 13:58
0 hozzászólás. 

Kedden délben sorsolták a férfi kézilabda Román Kupa első fordulójának mérkőzéseit, idén az első ligás csapatok, valamint két másodosztályú csapat vesz részt a kupáért folyó küzdelemben. A találkozókat december 16-án játsszák le, az elsőnek kihúzott csapatok hazai pályán mérkőznek meg. Az A-csoport első helyezettjeinek kiléte csak néhány hét múlva, az odavágók lejárta után dől el. A Temesvári Poli jelenleg az SzKC előtt áll a bajnoki táblázaton, de csak jobb gólarányának köszönhetően előzi meg az ötödik helyen álló udvarhelyi csapatot.

A párosítás:

Székelyudvarhelyi KC–Temesvári Poli

CSM Focșani–Bukaresti Dinamo

Az A osztály A csoportjának első helyezettje–Tordai Potaissa

Bukaresti CSM–Nagybányai Minaur

CSM Ploiești–Galaci CSU

Az A osztály B csoportjának első helyezettje–Resicabányai HC

Bukaresti Steaua–HC Vaslui

Pandurii Tg. Jiu–CSM Călărași

Az SzKC következő bajnokiját pénteken, november 13-én este negyed héttől játssza a Bukaresti Steaua otthonában, a találkozót közvetíti a Digi Sport Televízió. A mérkőzésen már pályára léphet a múlt héten leigazolt Cristian Ghiță, valószínűleg Mihalcea Andrei is visszatér.

A Challenge Kupában e hónap végén lép pályára a címvédő Székelyudvarhelyi KC, első ellenfelével a tavalyi kiírásban a döntőben csapott össze. Az udvarhelyi gárda november 21-én szombaton 18 órától hazai pályán játszik a sorozat 3. körében, ellenfele az ABC Braga lesz.

A májusi fináléhoz képest fordítva, Portugáliában lesz a visszavágó november 28-án, helyi idő szerint 17, azaz romániai időszámítás szerint 19 órától. A hazai mérkőzésre érvényes mind az Alap, mind pedig az All Access típusú belépő, a jegyárusítást néhány nap múlva kezdi el a klub.

szkc-vaslui-1566Múlt héten két világbajnoki selejtezőt játszott a román férfi kézilabda válogatott, előbb Ausztria ellen lépett pályára Bécsújhelyen és 27-24-re kikapott, majd vasárnap este hazai pályán, Călărași-ban 35-22-re győzött. Aihan Omer szövetségi kapitány együttesében mindkét meccsen pályára lépett Tálas Huba és Chike Onyejekwe a Székelyudvarhelyi KC-ből, utóbbi az olaszok ellen két gólt is szerzett.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."