Sport » Kézilabda

Resicabánya nem volt egyenlő ellenfele az SzKC-nak

Újabb három pont került az SzKC zsebébe, letudtuk a Resica elleni meccset is megerőltetés nélkül.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

1SzKCResica1
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN / UH.RO
2016. december 03., 19:55
0 hozzászólás. 

Jelentősen meggyengült a Resicabányai Adrian Petrea klub: a névadó edző lemondott az elmúlt héten, a meghatározó játékosok egy része pedig távozott a klubtól – az Udvarhelyen is megfordult Tevzadzét, illetve az irányító-másodedző Rohozneanut leszámítva mind nagyon fiatal játékosok alkották a csapatot. Vaidasigan, Turcu vagy Dospinescu nevei csak a mezeken szerepeltek, a bírói lapon nem, ahol egy Irinel Dumitru nevű illető volt feltüntetve vezetőedzőnek. A csapatot Rohozneanu irányította, Petrea csak a lelátón ült. 

Ennek megfelelően kezdett az SzKC is, nem a legerősebb kezdőhetes ment fel a pályára, s nem is volt egy nehéz mérkőzés – nem is volt kérdés a győztes kiléte. Nagyon úgy néz ki, hogy a szebb napokat is megért Resicával nem kell számolni ebben az idényben. Látványos, szép akciók és gólok voltak, akadtak a találkozón, Csog például nagyon szépen ejtette át Tevzadzét a 8. percben.

1SzKCResica4A grúz kapus már nem mindig a régi, hiszen az első húsz percben egyetlen kapuralövést sem fogott, aztán a játékrész vége felé mutatta meg, hogy nem statisztálni jött Udvarhelyre. Előtte még körülményeskedtünk egy sort, a 22. percben kiegyenlítettek a vendégek, akik azért nem adták olcsón a bőrüket.

1SzKCResica2Fordulás után kicserélődött az egész csapat, Mihalcea kezdte szórni a gólokat, amikor pedig két ziccert elrontott, akkor is vastapsot kapott – nemcsak ő szereti Udvarhelyt, hanem őt is itt.

A vendégek dolgát Popovici is megnehezítette, addig pörölt az egyik bíróval, amíg kétszer két percet kapott, s mivel már volt kettő, mehetett a lelátóra egy piros lappal.

Innen már csak villanásai voltak az ellenfélnek, Szatrcsenko például kilőtte a pókot a jobb felső sarokból, de erejük már nem maradt, a végén tíz góllal nyert az SzKC, Markez az utolsó másodpercben is gólt dobott.

1SzKCResica3Az örömbe vegyült üröm is, tíz perccel a vége előtt Szász András megsérült, hordágyon vitték ki az orvosi szobába, egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyire súlyos a sérülése.

A következő meccsünk a Steaua ellen lesz a következő hét végén Chiajnán, a pontos időpontot egyelőre nem közölte a szövetség a klubbal.

Férfi Kézilabda Bölények Ligája, 14. forduló

SZÉKELYUDVARHELYI KC–RESICABÁNYAI ADRIAN PETREA HC 26–16 (10–9)

Városi Sportcsarnok, 900 néző. Vezette: Ionuț Barbu és Alexandru Manafu (Bukarest)

SZKC: Jokanovic (9 védés / 9 kapott gól) – Baranau 3, Ghiță 1, Peric 1, Onyejekwe 2, Csog 1, Szász 2. Csere: Da Rosa (9/7) – Tálas 1, Komogorov 5, Markez 2, Mihalcea 6 (1), Kuzmanoski 1, Kukoski 1, Ojleski, Balázs. Vezetőedző: Vlad Caba.

RESICA: Tevzadze (6/21) – Sztarcsenko 2, Pîrvan 2, Rohozneanu 4, Heinbach 3, Ignat 4 (2), Popovici 1. Csere: Sămînță (0/5) – Barbu, Dragon, Mustață, Gîrban. Vezetőedző: Irinel Dumitru.

Az eredmény alakulása: 5. perc: 1–1, 8. p.: 4–2, 14. p.: 6–3, 22. p.: 8–8, 37. p.: 13–11, 47. p.: 19–15, 54. p.: 21–16, 57. p.: 23–16.

Kiállítások: 4, ill. 8 perc

Hétméteresek: 1/1 ill. 3/2.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."