Sport » Kézilabda

Kikapott az erdélyi derbin az SzKC

Az első negyedórában elment az udvarhelyiek mérkőzése Tordán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

tordaszkc
Fotó: Facebook / Potaissa Turda Handbal
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. szeptember 09., 16:57
1 hozzászólás. 

Erdélyi rangadót játszott Tordán a Székelyudvarhelyi KC. Dragan Djukics edző a csapat új igazolását, a többszörös magyar válogatott Milorad Krivokapicsot is nevezte a találkozóra, de a Saldatesenka - Mihalcea, Tálas, Vilovszki, Szadovij, Kovacevic, Kuzmanoszki kezdővel léptek pályára az első meccsét elveszítő Potaissa ellen az udvarhelyiek.

Az első negyedórában szenvedett az SzKC, hibát hibára halmoztak, olyannyira, hogy 13 perc után 9-1-re vezettek a hazaiak, a vendégek edzője már a második idejét is kikérte. Ekkor a régi nevek: Baranau, Ghiță, Mihalcea szórtak be egy-egy gólt, próbálva lelkesíteni a társakat, a bemutatkozó Krivokapics is megszerezte első gólját a román élvonalban.

A gólgyártás elindult ugyan, az eladott labdák száma továbbra is rengeteg volt, a tordaiakat pedig nem sikerült megállítani a gólszerzésben, 16-9-es hátrányban vonultak az öltözőbe Kuzmanoszkiék.

A második játékrészben sem változott a játék képe, hiába indult az Vilovszki góljával. Az SzKC akciói gólokkal fejeződtek be, de a túloldalon a tordaiak is beszórták a helyzeteiket. A hazaiak folyamatosan tartották a 7-8 gólos előnyt, volt, hogy tíz találatra is elléptek az SzKC-tól.

Djukics a mérkőzés végén a fiatalok is játszatta, Csog, Balázs és Fekete is pályára léptek. A találkozó 34-28 arányú Potaissa győzelemmel ért véget.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
rogerke
2017-09-09 22:29:03
Valaki megtudna mondani hogy miért nem lehet tippelni a tippversenyben???

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."