Sport » Kézilabda

A Madarasi Hargitán edzett az SzKC csapata

Készül a következő szezonra a Székelyudvarhelyi KC csapata. Az együttes öt napot töltött a Madarasi Hargitán, ahol a fizikai felkészülés mellett nagy hangsúlyt fektettek a csapat összekovácsolására.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Kezilabda_Edzes_hargita0719
Kezilabda_Edzes_hargita0719
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. július 20., 08:02
1 hozzászólás. 

Ottjártunkkor még elcsíptük a fizikai felkészülés utolsó gyakorlatait. A csapat már június elején megkezdte az idei szezonra való felkészülést, amit egy kis magaslati edzőtáborral folytatott. A napi fizikai felkészülés mellett Vlad Caba edző nagy hangsúlyt fektetett a pszichikai felkészülésre is. A csapatépítő foglalkozások mellett a srácok még egy közös túrázáson is részt vettek.

Kezilabda_Edzes_hargita0719

Caba elmondta, hogy a Hargita egy ideális helyszín a csapat összekovácsolására. A letisztult környezetben kevesebb a külső inger, így maximálisan a felkészülésre tudnak koncentrálni. Az edzések mellett több idő jutott a beszélgetésekre és csapatépítésre. Vannak olyan játékosok, akik már több éve a klubnál játszanak, de vannak új játékosok is, nekik is be kell illeszkedni a csapatba.

Kezilabda_Edzes_hargita0719

„Az edzéseket Udvarhelyen kezdtük el, ahol az elején könnyebb, bevezető edzésekkel indítottunk, hogy visszaszokjunk. Volt néhány teszt, majd kijöttünk a hegyekbe, s itt próbáltunk ráhangolódni, hogy megint egy csapat legyünk. Átbeszéltük, hogy mit, hogy kellene csináljunk, hogy jobbak legyünk a jövőben. Itt kint jobban lehetett koncentrálni az edzésre, nem függtünk semmitől. Itt csak edzettünk, videókat néztünk s arról beszéltünk, hogy ki mit és hogyan kell csináljon, hogy el tudjuk érni a célkitűzéseinket." – meséli Tálas Huba, az egyik játékos.

Kezilabda_Edzes_hargita0719A gyorsabb szaladás érdekében különböző motivációs eszközöket vetett be az edző

A csapatnak a felkészülés idejére a Pethő panzió adott otthont. A fiúk az edzéseket Udvarhelyen folytatják tovább, majd augusztus folyamán három felkészítő tornán is részt vesznek, ahol összesen 11 mérkőzésük lesz.

Kezilabda_Edzes_hargita0719

Edzés után mindekinek jól esett egy kis nyújtás


További képek:



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zsoltika
2010-07-20 08:38:48
az a medveölő addig kellett volna marcangolja őket, amíg "áoléomámő" helyett "jajj Istenemet" kiáltanak

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."