Színes » Érdekességek

Hogy öltözzünk intim zónának?

Farsangi mulatságokra megfontolandó tippeket ajánlottunk olvasóinknak, a kivitelezésnél viszont komoly nehézségek adódhatnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szavazas_farsang
Szavazas_farsang
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. február 16., 16:58
1 hozzászólás. 


A lényeg az volt, hogy nem kézzel fogható dolgokban gondolkoztunk, hanem minél elvontabb ötleteket kerestünk. Hét lehetséges válaszra szorítkozva megkérdeztük olvasóinkat: Minek öltözöl/öltöznél szívesebben egy farsangi bulin? Játékunkba 458-an szálltak be.

Első opciónk fölényesen legyőzte társait: 130-an egy farsangi mulatozás erejéig átváltoznának intim zónává. Hogy ezt milyen formában valósítanák meg, arra mi is rendkívül kíváncsiak lennénk. (Habár ezen a héten hamvazószerdával bezárul a farsangi időszak, ötleteiteket megoszthatjátok velünk a cikk alján!) Egy másik nagyobb tábor (84-en) a tengerparti opcióban látott fantáziát, amit csoportoson viszonylag könnyen ki lehet vitelezni.

Szavazas_farsang

Néhány sportbarát olvasónk (63) még farsang idején is hódolna fociszenvedélyének, és ha kell, még gólvonalnak is beöltözne. A harmónia sem hangzik rosszul, 60-an voksoltak arra, hogy szívesen megtestesítenék a kiegyensúlyozottságot, a nyugalmat. Azok is igen élénk képzelettel kell rendelkezzenek, akik térerőnek (53), börtön-árnyéknak (27) vagy légnyomásnak (41) öltöznének.

E heti témánk sok személy fájópontját érintheti. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy harcolnak-e a kilókkal? Ha nem, miért, ha igen, akkor hogyan?


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kicsiewy
2010-02-16 19:32:39
... csak egy kérdés ...
Ennek meg mi ééértelme van??? :0
(és főleg mi értelme főoldalra tenni...?)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."