Színes » Érdekességek

Megnézheted az Oscar gála kisfilmjét (videó)

Vészesen közeleg a filmvilág legnívósabb díjátadója. A promóciós kisfilm és a házigazda már megvan, a jelöltekre sem kell sokat várni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Oscar gala
Chris Rock, fotó: click.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. január 13., 13:49
0 hozzászólás. 

„Egyesek arról álmodoznak, hogy szerelmesek, egyesek távoli galaxisokról álmodoznak, egyesek meg arról, hogy megváltoztatják a világot, de létezik egy éjszaka, amikor mind aranyban álmodunk"- mondta Morgan Freeman a 2016-os Oscar- díj átadójának promóciós kisfilmjében. A 88. alkalommal megrendezett gálát a február 29-ére virradó éjszakán tartják.

A szervezők nyilvánosságra hozták az est témáját, amely azonos a kisfilm címével: „Mind aranyban álmodunk". Az esemény házigazdája Chris Rock lesz. Január 14-én, csütörtökön kell majd nyilvánosságra hozniuk az idei év jelöltjeit, ezeket John Krasinski színész és Ang Lee, illetve Guillermo del Toro rendezők fogják bejelenteni.

A félperces videóban olyan filmekből láthatunk jeleneteket, mint a Creed- Apolló fia, Kész katasztrófa, Mentőexpedíció, Csillagok háborúja: Az ébredő erő, Jurassic World vagy Steve Jobs, tehát az idei év legtöbbet emlegetett filmjei. Háttérben az Imagine Dragons Dream című dala hallható.

click.ro/uh.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."