Színes » Érdekességek

Ördögkatlan: a művészeti fesztivál

Kisharsány, Nagyharsány, Palkonya - ezek a településnevek talán nem mondanak sokat egy itteni olvasónak, de az Ördögkatlan Fesztivál talán igen. Művészeti fesztivál a javából: színház, film, irodalom, koncert.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Ordogkatlan
Ordogkatlan
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. július 13., 07:53
0 hozzászólás. 

Ha olyan helyre akarsz menni, ahol valódi borból készül a fröccs, s a buszban színházi előadást tartanak, netán kíváncsi vagy még egy Quimby- vagy Kiscsillag-koncertre, akkor idén az augusztus 3 és 7 közötti Ördögkatlan Fesztiválon a helyed. Kicsit olyannak tűnik, mint nálunk a kétnapos Míves Emberek Sokadalma, csak sokkal nagyobb és a művészet különböző ágai-bogai nyilatkoznak meg. A rendezvény Pécstől néhány kilométerre fekvő három településen zajlik: Kisharsány, Nagyharsány és Palkonya e települések nevei - a fesztivált nem úgy kell elképzelni, hogy egy helyen sok sátor és sok színpad, dübörög a zene és folyik a sör. Sokkal kifinomultabb dolog ez - nemcsak koncertek, hanem kiváló színházi előadások vannak, filmvetítések, irodalmi beszélgetések, s az ára sem túl magas.

OrdogkatlanAz sem mellékes, hogy olyan díszvendégei vannak az idei, negyedik Ördögkatlan Fesztiválnak, mint Törőcsik Mari, Lovasi András, Korniss Péter, Berecz András és Kárpátalja, utóbbinak zenéje, gasztronómiája, színház- és más jellegű művészete kerül majd terítékre.

OrdogkatlanKoncertekből is nagyon finom a menü, hiszen a Quimby kezd és a Kiscsillag zár: mindenapra átlagosan két koncert „esik" - erről többet itt tudhatsz meg. Szállás a falvakban, a környéken vendégházakban, de sátorozni is lehet.

OrdogkatlanMég több infót a www.ordögkatlan.hu honlapról lehet megtudni, ugyanitt a jegyárak és a részletes programok. Székelyudvarhelyről van rendszeres buszjárat Pécsre, az ottani busz állomásról pedig a helyszínre.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."