Színes » Érdekességek

Karácsonyra hangolva intünk tájt az X-Faktornak

Végéhez ért az RTL tehetségkutatója, az M1 karácsonyi mozit és szexet ajánl, a Film+-on pedig végre megölik Billt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

TevesAjanlo_December16
TevesAjanlo_December16
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. december 16., 18:04
5 hozzászólás. 

Bedőházi Attila-Csaba

X-Faktoros hétvégét tart az RTL Klub, pontosabban a szombati hármas döntő után vasárnap délután 13 óra 55 perctől teljes egészében a tehetségkutatónak szentelik az időt. Kulisszatitkokat tudhatunk meg, a versenyzők felkészülését követhetjük figyelemmel és persze a mindent eldöntő esti show előkészületeibe is betekintést nyerhetünk. Majd indul az idei kiírás utolsó adása.

TevesAjanlo_December16

Hárman – Muri Enikő, Baricz Gergő és Kocsis Tibor – mérkőznek meg utoljára az X-Faktor első helyéért. Sőt, a szervezők meglepetésekkel is kecsegtetik a nézők fantáziáját, ugyanis az előzetes híresztelések szerint az előző év sztárja is tiszteletét teszi a színpadon. A 2011-es évad sztárjai mellett fellép a tavalyi X-Faktor győztese, Vastag Csaba és öccse, a szintén döntős Vastag Tamás, valamint a Magna Cum Laude és az Omega zenekarból Kóbor János is. Hely és idő: RTL Klub, szombat 20 óra 30 perc illetve vasárnap 13 óra 55 perc és 20 óra.

 

Lázár Emese

Már egy szűk hét és itt a karácsony! Ráhangolódásképpen egy habkönnyű, könnyen emészthető, de hétvégi kikapcsolódásra kiválóan alkalmas filmet ajánlunk. Mentsük meg a karácsonyt! (Mrs. Miracle) – ez a címe Michael Scott filmrendező 2010-es alkotásának, amely egy áruházban játszódik. Holly, a marketingmenedzser és a gondjaira bízott unokaöccse Gabe teljes gőzzel készülődnek az ünnepre, ám konfliktusba kerülnek Jack Finley-vel, az áruház vezetőjével, aki kereken 20 éve nem ünnepelte meg a szentesét, mivel édesanyja épp azon a napon hunyt el.

TevesAjanlo_December16

A bonyodalmat a váratlanul betoppanó Mrs. Anghel oldja meg. Az életvidám és szimpatikus idős hölgy neve nem véletlenül Mrs. Angyal. Miután megjelenésével alaposan felforgatja a két táborba tartozók életét, elsimítja az ellentéteket és igazi, meghitt karácsonyi hangulatot varázsol. De hogyan? Megtudjuk, ha vasárnap a kora esti órákban az m1 tévécsatornát választjuk. A másfél órás szórakoztató film 17 óra 30 perckor kezdődik.

 

Kakasy Botond

Az első rész 2003-ban jelent meg, ami nem kis kasszasikert jelentett. A folytatásra sem kellet sokat várni, így már 2004-ben a mozivásznon követhettük a Menyasszony (Uma Thurman) miként végez a múltjával. Quentin Tarantino neve mindig garanciát jelent egy jó filmre. Nincs ez másképp a Kill Bill 2-nél sem. A Menyasszony végzett két egykori társával, így listán szereplő újabb ellenségei következnek.

TevesAjanlo_December16

Már csak egyetlen cél lebeg előtte, hogy megtalálja és megölje egykori szeretőjét, főnökét, gyereke apját. Főhősünk a mészárlás alatt várandós volt, azonban mostanáig abban a hitben élt, hogy azon a bizonyos napon, a gyereke is meghalt. Amikor Billre rátalál, még valaki van vele, így a leszámolás nem annyira egyszerű. A Tarantino által írt forgatókönyv alapján ugyancsak általa rendezett filmet megnézhetjük péntek este 22 órától a Film+-on.

 

Katona Zoltán

Szexhálózat (2 nap Párizsban, 2007, r: Julie Delpy) Julie Delpy 2007-es filmjének egyben a főszereplője is – a színésznő az Ethan Hawke-al alakított hatalmas sikerek (Mielőtt felkel a nap – 1995, Mielőtt lemegy a nap – 2004) után valami hasonlót játszik el. Akárcsak utóbbi, ez is a francia fővárosban játszódik, ahová a fényképész lány amerikai barátjával (őt Adam Goldberg alakítja) érkezik.

TevesAjanlo_December16

Szülők (akiket Delpy szülei alakítanak), betegség, bonyodalmak – Párizs igencsak próbára teszi az ifjú párt, főleg a srácot, aki amcsi lévén nem igazán tudja feldolgozni azt, hogy hogy élnek a világ egyik legbohémabb városában az (élet)művészek. Kiderül, hogy a párja is közülük való, egy „párkapcsolati hálózatból" való, hiszen itt mindent behálóz a szex, még a temetőben Jim Morrison sírjánál is arról van szó... Egyébként idén elkészült a 2 nap New Yorkban című újabb Delpy alkotás, ezt tavasztól kezdik játszani a mozik.
Hely, idő: m1, vasárnap, december 18., 22 óra 30 perc. 



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bence
2011-12-18 21:14:57
Péntek óta semmi hír!!!! Megállt az idő? :D
avatar
jocoka
2011-12-19 11:46:46
re:
avatar
bence
Péntek óta semmi hír!!!! Megállt az idő? :D


Dehogy állt!Megy az tovább.
Pédául a retekklubbon lejárt az ikszfaktor!
Ez is egy jó hir.Idén a legjobb.
avatar
bence
2011-12-19 21:17:39
re: re:
avatar
jocoka
[quote=bence]Péntek óta semmi hír!!!! Megállt az idő? :D


Dehogy állt!Megy az tovább.
Pédául a retekklubbon lejárt az ikszfaktor!
Ez is egy jó hir.Idén a legjobb.[/quote]

Jobb lett volna, ha a VV jár le!
avatar
jocoka
2011-12-20 13:38:11
Az meg mia túró? ( VV)?
avatar
bence
2011-12-20 15:27:53
re:
avatar
jocoka
Az meg mia túró? ( VV)?



hehehe ;)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."