Színes » Érdekességek

Penge filmek, komoly mozik a hétvégén

Az elgondolkodtató alkotásokon keresztül a könnyen emészthető amerikai mozikon át a könnyed vígjátékokig, és persze a kemény sportig szinte mindent ajánl a szórakoztató doboz ezen a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

TevesAjanlo_2012/Januar27
TevesAjanlo_2012/Januar27
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. január 27., 19:51
0 hozzászólás. 

Lázár Emese

Két kiváló magyar színész, Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter társaságában tölthetjük a péntek estét, ha az m1-es tévécsatornát választjuk. A 22 óra 10 perckor kezdődő Mindenből egy van című improvizációs komédia-sorozat legújabb része is garantáltan próbára teszi a rekeszizmainkat, épp ezért jó bemelegítő az előttünk álló hétvégére.

TevesAjanlo_2012/Januar27

Az alapszituáció: hogyan fér meg egy tető alatt az egymással örökharagban levő házaspár, Fifti és Anikó? A kényszerű együttélést ezúttal is a játék közben elhangzó rendezői utasítások bonyolítják, amelyeket a színészeknek szigorúan követniük kell. Ezekből, a színészek találékonyságát és a nézők nevetőizmait egyaránt próbára tevő, humoros rögtönzésekből kerekedik ki a történet és a jófajta humorral alaposan megfűszerezett egyórás műsor.

Bedőházi Attila-Csaba

Készíthetjük a popcornt szombat estére egy igazi akció dús vámpírokkal tűzdelt thrillerre. Utoljára szál harcba a rettenthetetlen vámpírvadász, a fényben járó Penge. A David S. Goyer rendezésében készült moziról a kritikusok úgy írják, hogy remélik az utolsó, a nézőknek azonban elnyerte a tetszését, így maradok az utóbbi véleménynél és azt mondom a Szentháromság megér egy misét.

TevesAjanlo_2012/Januar27

Az előző két részben megszeretett vámpírvadász legnagyobb küldetése előtt áll, ugyanis magával a legelső vámpírral kell szembeszállnia, mindezt úgy, hogy Drakula is fényben járó. Minden elszántságra és óriási arzenálra van szüksége a Wesley Snipes formálta Pengének, akit olyan ifjak segítenek, mint Abigail (Jessica Biel) és Hannibal (Ryan Reynolds). Igaz, eddigi jobb keze a Whistler (Kris Kristofferson) egy üzemi baleset miatt kivonta magát a forgalomból. Penge tehát szövetségre lép a vámpírvadász klánnal, majd megkeresi ádáz ellenségét, közben pedig ő is menekül, hiszen az FBI vérdíjat tűzött fejére. A Penge: Szentháromság című akcióthrillert a Cool tévé vetíti szombaton 22 óra 15 perctől.

Szasza

Ha elegünk van az amerikai filmek tömény popcorn-ízéből és inkább valami európait venne be a gyomrunk, akkor a francia filmművészet szinte adja magát. Sajátos, és hozzánk is közel álló humoruk egyik remekműve a Taxi széria, aminek most a második részét tűzte műsorra az RTL Klub.

TevesAjanlo_2012/Januar27

Az első epizódban egy nem szokványos módszerekkel közlekedő taxist és egy gyorsan barátkozó rendőrt ismerhettünk meg, akik a második részben is képesek kreatív módon nevettetni. Van itt japán látogató, nindzsák, csodaszép barátnő és rendőrnő, reménytelennek tűnő sofőrvizsga és persze sebesség dögivel. Kapcsoljunk az RTL Klubra szombaton 20 óra 30 perckor, megéri.

Kakasy Botond

Fura dolgok történnek és rejtélyes halálesetekről beszélnek az emberek. Az ügyben Dr. Josh Keyes (Aaron Eckhart) megbízást kap Purcell tábornoktól, hogy keressen fizikai magyarázatot a fura eseményekre. A geofizikus kollégájával Dr. Leveque (Tchéky Karyo) rájönnek, hogy valami ismeretlen erő, megállította a Föld magjának forgását. Ennek eredménye, hogy a Föld mágneses mezeje csökkenni kezd, így a légkör lassan szétesik.

TevesAjanlo_2012/Januar27

A világ különböző pontjain épületek dőlnek össze váratlanul. Hogy megmeneküljön a Föld, a világ legjobb tudósaiból áll össze a szupercsapat. Akik eddig ellenségek voltak, most közös célért harcolnak. A csapat egy titkos szuperszonikus kőzettörő járgánnyal hatol a Föld gyomrába, ahol egy speciális szerkezet felrobbantásától remélik, hogy újra beindítja a magot s így megmenekül a földi élet. A mag című filmet megnézhetjük szombaton 20 óra 35 perctől a TV2 műsorán.

Katona Zoltán

Hajdu Szabolcs filmje 2005-ben készült, több díjat nyert és több érdekessége van: a rendező testvére, Hajdu Miklós Zoltán tornászedző és Kyle Shewfelt kanadai olimpiai bajnok tornász, előbbi tanítványa saját magukat alakítják a filmben. A történet egyébként szóról szóra igaz és több idősíkon mozog – talán a legjobb belőle a nyolcvanas évek egyhangú Debrecene, ahol a gyerekek egyetlen kitörési pontja a sport.

TevesAjanlo_2012/Januar27

Ehhez azonban elszánt, nagyon szigorú szülők, egy szadista edző, valamint az izzadságszagú tornateremben végzett rengeteg munka kell – ebben törik meg a kis Dongó, aki egy szép napon lelép és artistának áll. Hajdu Szabolcs filmje tulajdonképpen dokumentum testvére pályájáról – az önmagát alakító tornászon kívül olyan nevekkel találkozhatunk még, mint Lukáts Andor, valamint két szenzációsan játszó román színész, Oana Pellea és Gheorghe Dinică. Fehér tenyérm1, szombat, január 28, 23 óra.

Józsa Csongor

Az év első tenisz Grand Slam-tornájának döntőit játsszák a hétvégén. A nőknél a fehérorosz Victoria Azerenka az orosz Marija Sharapovával csap össze szombaton. A férfiaknál igazi álommeccs várható, ugyanis a világelső, szerb Novak Djokovic, a ranglistán a második pozíciót elfoglaló spanyol Rafael Nadallal csap össze vasárnap. Mindkét nap az összecsapások 10 óra 30 perctől kezdődnek az Eurosporton.

TevesAjanlo_2012/Januar27

A férfi kézilabda Európa-bajnokság nyertesének kilétét vasárnap késő délután tudhatjuk meg. Az elődöntő egyik ágán a spanyolok a dánokkal, a másikon a házigazda szerbek a horvátokkal küzdenek meg. A finálét 18 órától rendezik, élőben közvetíti a TVR2 és az m2.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."